Aziz Yıldırım: Özgür Yankaya bizim maçımıza gelirse stattan çıkamaz

Aziz Yıldırım: Özgür Yankaya bizim maçımıza gelirse stattan çıkamaz

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin akşam antrenmanı sırasında yönetim kurulu üyeleriyle beraber basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım: Özgür Yankaya bizim maçımıza gelirse stattan çıkamaz
16px
24px
26.02.2015 06:40
ABONE OLgoogle
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin akşam antrenmanı sırasında yönetim kurulu üyeleriyle beraber basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, Akhisar Belediyespor maçının hakemi Özgür Yankaya‘ya sert eleştiriler yöneltirken “Özgür Yankaya bizim maça bir daha gelemez. Gelse de o stadyumdan çıkamaz” yorumunda bulundu. Yıldırım bu sözleri için daha sonra “Ben kimseyi tehdit etmiyorum, etsem de ederim zaten. Ben bizim taraftarlar sokmaz diyorum’ dedi. Sarı lacivertli kulübün başkanı bu konuşmalarından dolayı TFF’den ceza alabileceğinin hatırlatılması üzerine de “Eğer biz başlarsak bizi ceza da kesmez. Sahanın ortasına otururum…” dedi. Yıldırım yayın havuzu ve amatör şubelerin maddi durumu hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

İşte Aziz Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları;

“HAKEMİN 8.2 NOT ALMASI KABUL EDİLEMEZ”

Hakem çok hatalar yaptı bunu söyleyelim ama bunu da siz cezalandıracaksınız. İlk yarıda çok fazla, neredeyse 10 dakika uzatma oldu Ama hakem 1 dakika uzattı. Bizim oyuncular hakeme diyor ki ‘Neden devam ettir miyorsun?’ hakem bizim oyunculara cevap veriyor: Daha çok zaman var.

Hakem Özgür Yankaya’ya, 4. hakem, ‘Akhisarlı oyuncuyu at diyor’ ama Yusuf Namoğlu kendi evinden bunu duymuyor. Bizim kaç tane oyuncumuz bu şekilde oyundan atıldı. Kaç defa 4. hakem orta hakemi ‘at’ diye uyarıyor. İsmail Kartal ve kaç kişi daha bunun tanığı. Herkes mi yalan söylüyor.

Hakemin 8.2 not alması kabul edilemez. Hata yapmıştır.

Akhisar’ı tebrik ederiz, oynadılar kazandılar. Bizimkiler de son 10 dakika disiplinsiz davrandılar.

“ÖZGÜR YANKAYA BİZİM MAÇA BİR DAHA GELEMEZ”

Trabzonspor maçını düşünün hakemin kafasını karıştırdılar… Maçı kaybetmemiz önemli değil… Akhisar maçındaki hakem de dağıldı. Özellikle Mehmet Topal’ın pozisyonundan sonra hakem dağıldı.
Bizim 3 puanımızı kim telafi edecek? Namoğlu mu?
Biz haklarımızı nasıl savunacağız? Savunduğumuz zaman ceza alıyoruz. Konuşmadığımız zaman ‘tepki göstermedi’ diyorlar. Biz bir bile maçtan önce hakemler hakkında konuşmadık.
Özgür Yankaya bizim maça bir daha gelemez. Gelse de o stadyumdan çıkamaz.
Eğer biz başlarsak bizi ceza da kesmez. Sahanın ortasına otururum…

MUSTAFA DENİZLİ’YE ELEŞTİRİLER

Sayın Mustafa Denizli, Fenerbahçe’de antrenörlük de yaptı. Şampiyonluk da yaşadık. Sayın Denizli Trabzonspor maçından sonra ‘Fenerbahçe yavaş oynadı’ diyor. Yahu biz o maçta kaç tane pozisyona girdik, 10 tane gol kaçırdık. Kendisinden beklentim Süper Lig 4.’sü olan bir takım nasıl yarı sahadan çıkamaz demiyor. Kendisine tavsiyem kendisinin Fenerbahçe’de teknik direktörlük yaptığı dönemdeki maçların videolarını alsın bir izlesin.
Oyuncular gol kaçırabilir. Hakem de hata yapabilir ama hata yapan hakeme sahip çıkamazsın. Oyuncu da hata yaptığında ceza alıyor; ya hakem veriyor ya tenik direktörü bir daha maçta onu oynatmıyor.
Umarım önümüzdeki haftalarda hakemlerin daha az hata yaptığı, tarafsız maç yönettiği maçlar görürüz. Biz 3 Temmuz’u yaşadık; söyleyin hangi hakemi aramışık? Sadece TFF Başkanlarına ‘aman adaletli hakem atayın’ demişik. Biz ‘Cüneyt Çakır’ı atayın’ demişik. Neden? Çünkü Cüneyt Çakır’a güveniyoruz.
Takım iyi oynuyor, biraz gol kaçırıyorlar…
Yusuf Namoğlu hakemlere sahip çıktığını sanıyor. Hatalı hakeme neden sahip çıkıyor?
Bu açıklamalarımdan sonra bana ceza verseler ne olur? Ben napayım konuşuyorum ceza geliyor? Gidip dövelim mi?

KENAN EVREN LİSESİ…

Kenan Evren Lisesi konusunda devlete karşı bütün taahütlerimizi yerine getirdik. Başbakan Davutoğlu’na da bunu belirttik o da bize hak verdi. Milli Eğitim Bakanınında 1 yıldır randevu bekliyoruz. Yine çözüm bulamazsak mahkemeye gideriz. Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri haklıyla haksızı ayırır.

Duygun Yarsuvat ile tanışmıyoruz, doğru ama tanışırız.
Özgür Yankaya’nın da tayin edildiğini stadyumda öğrendim. Bunlarla ilgilenmiyorum. Hedef 1 Milyon Üye kampanyasında iyi gidiyoruz. Beklentilerimiz neticesinde gidiyoruz.
İsmail Hoca başarılı da olsa başarısız da olsa biz buradayken devam eder. Emenike ilk yarıda 3 tane pozisyon getirdi. Olmadı. Aslanlar gibi… Çocukların hepsinden memnunuz, hepsi iyi çocuklar, iyi insanlar.

Ben Fenerbahçeliyim, Fenerbahçeli olduğum için de tarafım. Federasyon Başkanı olmayı hiç düşünmedim.
Deniz Tolga Aytöre: Bakın hemen bazı internet sitelerine Aziz Yıldırım, Özgür Yankaya’yı tehdit etti diye başlık atılmış. Başkanımız o stadyumdan taraftar çıkartmaz dedi.

“YANKAYA’YI TEHDİT ETMEDİM”

Bakın ben kimseyi tehdit etmedim, etsem de ederim, biliyorsunuz. Ben Yankaya’yı taraftar stadyuma sokmaz dedim. Daha 1. dakikadan başlar taraftarlar.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde