Aziz Yıldırım: O iddiayı duydum

Aziz Yıldırım: O iddiayı duydum

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a, “cemaatin Fenerbahçe’den 50 milyon dolar istediği” iddiası da soruldu.

Aziz Yıldırım: O iddiayı duydum
16px
24px
27.01.2015 08:32
ABONE OLgoogle
Futbolda şike soruşturmasıyla Fenerbahçe’ye ‘kumpas’ kurulduğuna ilişkin soruşturmada müşteki sıfatıyla ifade veren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a, “cemaatin Fenerbahçe’den 50 milyon dolar istediği” iddiası da soruldu. Yıldırım, kendisine doğrudan talep gelmediğini ancak bu iddiaları duyduğunu söyledi

Futbolda şike soruşturmasında ‘kumpas kurulduğuna’ ilişkin soruşturmada Aziz Yıldırım ‘müşteki’ sıfatıyla perşembe günü ifade vermişti. Yıldırım ifadesinde, “İllegal bir yapının Fenerbahçe’yi ele geçirmek için kumpas kurduğunu” savunmuştu. İfade alınırken savcının F.Bahçe başkanına, G.Saray başkanı Duygun Yarsuvat’ın ortaya attığı ‘50 milyon dolar’ iddiasını sorduğu öğrenildi. Hatırlanacağı üzere Yarsuvat,  “Fethullah (Gülen) grubu Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istedi.

Yıldırım da, F.Bahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı. Henüz sonlanmayan bir süreç” demişti. Yıldırım’ın bu konu hakkındaki soruya doğrudan böyle bir talep ile gelinmediğini, para istenmediğini söylediği, ancak bu yöndeki iddiaların kulağına geldiğini ifadesine eklediği bildirildi. 

F.BAHÇE ZEHİR ZEMBEREK

F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Divan Kurulu Toplantısı’nda “Havuzdan çekiliriz” açıklaması hakkında yorum yapan G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav’a Sarı - Lacivertli kulüpten cevap geldi. Cavcav, Yıldırım için, “Beyefendi elini ayağını çeksin, gitsin evinde otursun. Efendi gibi maçını izleyecekse izlesin”, Mahmut Uslu içinse “Topu görse bomba zanneder” yorumunda bulunmuştu. Resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayan F.Bahçe, Cavcav için, “Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın, Yüksek Divan Kurulu’nda yaptığı açıklama sonrasında bazı kulüp başkanlarının, başkanımız ve genel sekreterimiz hakkındaki karşı beyan ve açıklamaları tarafımızdan dikkatle takip edilmektedir.

Adli tıp raporu olmadan şahsi malvarlığı üzerinde dahi tasarrufta bulunamayacak durumda olanların Türk futbolunun üzerinde hala söz sahibi olabildiklerini düşünmeleri, içinde bulundukları fiziksel durumun bir sonucu olsa da, F.Bahçe olarak tüm spor camiasını, F.Bahçe ve F.Bahçe’nin değerleri hakkında yapılan ve yapılacak açıklamalarda çok daha dikkatli ve özenli olmaya davet ettiğimizi kamuoyuna duyururuz” ifadelerine yer verildi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde