Aziz Yıldırım: Herkes korkuyor, Beşiktaş neden gelmiyor?

Aziz Yıldırım: Herkes korkuyor, Beşiktaş neden gelmiyor?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şikede kumpas davasıyla açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Beşiktaş neden gelmiyor" diye serzenişte bulundu.

Aziz Yıldırım: Herkes korkuyor, Beşiktaş neden gelmiyor?
16px
24px
20.02.2017 15:08
ABONE OLgoogle

FETÖ'nün "Futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan dava Silivri Ceza İnfaz Kurumu karşısında bulunan duruşma salonunda başladı. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülen davanın ilk duruşmaları 5 gün sürecek. Duruşmaya Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da katıldı.

"Futbolda şike" soruşturmasında kumpas iddialarına ilişkin açılan dava başlarken, Aziz Yıldırım, "herkes korkuyor, kaçıyor, biz buradayız" dedi.

'Şike' davası olaylı başladı: İsrail uşağı, Köpeksin...

Aziz Yıldırım, Silivri'de görülen davadan sonra şu açıklamaları yaptı;

"Genişletmeden operasyonu bitirdiler, o kanunun liglerin bitmesinden sonra devreye girmesi lazımdı. Kanun resmi gazetede yayınlandığı gün yürürlüğe girdiler, neden? Çünkü tezgahı ona göre hazırladılar. O dönemde bizden başka kimse FETÖ'den şikayetçi olmadı. O dönemde tüm Türkiye'nin dengesi bozulmadı mı? Nerede Türkiye Futbol Federasyonu, nerede kulüpler, nerede kulüpler birliği. Şahıs vermiş parayı, biz şikayetçiyiz. Biz mağduruz, yok böyle bir şey. Yok ben gelmeyeyim, ifade vereyim. Bu ülkeyi karanlığa götürdüğüne inanıyorsanız, geleceksiniz buraya şikayetçi olacaksınız. Biz şikayetçiyiz, sonuna kadar buradayız. Sayın Cumburbaşkanı her şeyi yapıyor, ben de yapacağım bu konuda. Bu sadece Fenerbahçe'nin davası değildir, hukuk olarak her şeyi yapacağız. Kimse kaçmasın, korkmasın, herkes buraya gelsin. Para vermişler bu adamlara ama korkuyorlar, şikayetçiyim bile diyemiyorlar. O gün arkamızda kimse yoktu, bugün hukuk var. Beşiktaş kulübü nerede, bizim eteğimizde süs yapmışlardı onları, nerede onlar, gelsinler. Korkmayacaksınız. Yoksa şikayetiniz konuşmayacaksınız. Şike yaptı yapmadı konusunda da kendinizi savunmazsınız o zaman. Tahrik etmek için mahkemede konuşuyorlar, gerektiği zaman da herşeyi söyleriz"

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde