Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli futbolcuları azarladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli futbolcuları azarladı

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım fırtınası çok sert esti... Young Boys yenilgisi sonrasında yaşananları değerlendirmek için kulübe gelen başkan Yıldırım önce teknik direktör Aykut Kocaman ile görüştü.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli futbolcuları azarladı
16px
24px
07.08.2010 15:50
ABONE OLgoogle

Genç teknik adamın yaşananlar ve çalışmalarla ilgili olarak görüşlerini alan başkan daha sonra takımın 3 yıldızı kaptan Alex, Emre Belözoğlu ve Diego Lugano'nun kulübe gelmesini istedi.

Gazete Habertürk'ün haberine göre; Aykut Kocaman ile öğlene kadar gerçekleşen durum değerlendirmesinin ardından öğleden sonra Aziz Yıldırım yıldız oyuncularıyla görüşmek üzere kulüp binasında bir odaya geçti. Görüşme sırasında Yıldırım'ın bağırışları dışarıdan bile duyuluyordu. Başkanın kötü futbol ve takımın ruhsuz halinden dolayı oyuncuları azarladığı öğrenilirken Alex'e de yaptığı açıklamalardan dolayı tepki gösterdiği öğrenildi.

Bunun yanı sıra da Aziz Yıldırım, son dönemde adı sürekli olarak transferle anılan Lugano'ya, "Kafa karıştırma. Kalacaksan kal gideceksen git. Bizim şartlarımız belli" diyerek resti çekti. Bu konuşmanın ardından Yıldırım, "Şimdi 2 gün kafamı dinlemeye gidiyorum. Beni kimse aramasın, kimseyle görüşmek istemiyorum" diyerek kapıyı sertçe oyuncularının yüzüne kapatıp odadan çıktı.

KOCAMAN'A TAM DESTEK

Kulüpte yaşanan bu fırtınalı dakikaların ardından başkan Aziz Yıldırım diğer bir odada kendisini bekleyen teknik direktör Aykut Kocaman'ın yanına gitti. Başkan Yıldırım genç çalıştırıcıya yanında olduklarını belirterek, "Rahat ol patron sensin. Ben şimdi tatile gidiyorum. Her şeyi kontrolün altında tut" dedi. Kısacası Young Boys sonrasında yaşanan gerilime el koyan başkan Aziz Yıldırım, yıldız oyuncularına göz dağı verirken Aykut Kocaman'ın arkasında olduğunu açıkça ortaya koydu. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde