Azez'de TSK konvoyuna saldırı: 1 askerimiz şehit

Azez'de TSK konvoyuna saldırı: 1 askerimiz şehit

Suriye'nin Azez kentinde, üs bölgesine giden TSK konvoyuna yönelik saldırıda bir askerimiz şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Azez'de TSK konvoyuna saldırı: 1 askerimiz şehit
16px
24px
30.04.2019 14:52
ABONE OLgoogle

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatının yapıldığı gölgelerden olan Azez ile Afrin arasındaki üs bölgesine giden TSK konvoyuna, öğle saatlerinde Maranez köyü yakınlarında havan saldırısı düzenlendi. 

Saldırıda 1 askerimiz şehit oldu, 3 asker yaralandı. 

Saldırıda yaşamını yitiren askerin cenazesi ile yaralanan askerler bölgeden tahliye edilerek Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan geçirilerek Kilis Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı.

MSB tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Fırat Kalkanı Harekât Bölgesinde 30 Nisan 2019 tarihinde PKK/YPG’li teröristlerin saldırısı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise hafif şekilde yaralanmıştır.

Olay sonrası teröristlere ait belirlenen hedefler meşru müdafaa kapsamında bölgedeki ateş destek vasıtalarımızla ateş altına alınmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde