Azeri Socar, Fenerbahçe'ye sponsor mu oluyor?

Azeri Socar, Fenerbahçe'ye sponsor mu oluyor?

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komşuoğlu'nun Twitter'dan paylaştığı bir fotoğraf sarı lacivertli camiada hareketlenmeye neden oldu. Komşuoğlu, Azerbaycan şirketi olan SOCAR'ın yöneticisi Fuad Ibrahimovic ile yan yana fotoğrafını paylaştı.

Azeri Socar, Fenerbahçe'ye sponsor mu oluyor?
16px
24px
25.12.2019 14:11
ABONE OLgoogle

Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe ile sponsorluk anlaşması yapacağı iddia edilen SOCAR şirketinin yöneticisi Fuad Ibrahimov, sarı lacivertli kulübün yöneticisi Sertaç Komşuoğlu ile bir araya geldi.

Azerbaycan kökenli petrol şirketi SOCAR’ın 15 yıl süreyle 450 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe’nin isim hakkını satın alacağı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu nasıl kardeşlik! Türkiye, Azeri gazına Avrupa'nın iki katı para ödüyor!

Çıkan haberlerin ardından KAP’a açıklama yapan sarı lacivertliler, “Bazı internet haber ve sosyal medya kaynaklarında Fenerbahçe isim haklarının 15 yıl süreyle satılması konusunda görüşmeler yapıldığı, firma adı ve tutar belirtilerek yer almaktadır. Gerçeği yansıtmayan bu haberlere itibare edilmemesini yatırımcılarımızın bilgisine sunarız” demişti.

Ancak Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komşuoğlu’nun sosyal medyada yaptığı bir paylaşım iddiaları da beraberinde getirdi. Komşuoğlu, “SOCAR'ın önemli ismi Fuad İbrahimov ile birlikteyiz… Gündemimiz yoğun…” ifadelerini kullandı.

 

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde