Aykırı işadamı Japonları böyle ikna ediyor

Aykırı işadamı Japonları böyle ikna ediyor

İş hayatında aykırı davranışları ile tanınan Adnan Dalgakıran, Japonları böyle ikna ediyor

Aykırı işadamı Japonları böyle ikna ediyor
16px
24px
20.11.2014 15:16
ABONE OLgoogle
TİM Yönetim Kurulu üyesi ve Makine İhracatçıları Birliği başkanı olan Adnan Dalgakıran bir süredir Japonya'da temaslarda. Aynı zamanda Dalgakıran Kompresör Başkanı olan Dalgakıran iş hayatında aykırı kişiliği ile tanınıyor. Dalgakıran gazetelere ilk olarak İSO'da kravat takmamasıyla gündeme gelmişti.

İSO ve TÜBİTAK'ta yönetim kurulu üyesi olan Dalgakıran, fırsat buldukça yaptığı görüşmeleri sosyal medyadan paylaşıyor.

Son olarak Japonya'ya giden işadamı, "Japonya'dan teknoloji transferi için ikna çabalarım" diyerek bu resmi paylaştı. Dalgakıran bu yöntemle Japonları ikna etmeyi başarmış.



ADNAN DALGAKIRAN KİMDİR?

"1962 istanbul doğumlu olan Adnan Dalgakıran, kabataş lisesini bitirdikten sonra, istanbul üniversitesi kimya fakültesi'nden mezun olmuştur.

Lise yıllarında babası tarafından kurulan, perşembe pazarındaki "dalgakıran kompresör"de iş hayatına atılan dalgakıran, okulunu bitirdikten sonra profesyonel anlamda iş dünyasındaki yerini alarak, dalgakıran kompresör'ü 47 ülkede ihracat yapan ve yedi ülkede şirketi olan bir dünya markası haline getirmiştir.

Yönetim kurulu başkanı olarak Dalgakıran Kompresör’deki görevini başarıyla devam eden Dalgakıran, aynı zamanda Orta Anadolu Makine İhracatçıları Birliğinin yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir. Adnan Dalgakıran bu göreviyle birlikte İstanbul Sanayi Odası meclis üyeliği ve Türkiye İhracatçı Meclisi icra kurulu üyeliği görevlerini ile TOBB Makine Sektörü kurulu üyeliği görevini de sürdürmektedir.

Evli ve iki çocuk babası olan ve ingilizce bilen Adnan Dalgakıran 12 eylül 2011 tarihinden itibaren TÜBİTAK bilim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır."
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde