Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar'a kitap fuarında saldırı

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar'a kitap fuarında saldırı

Tüyap İstanbul Kitap Fuarı'nda Kırmızı Kedi Yayınevi standında imza etkinliği olan Sabahattin Önkibar'a saldırı gerçekleştirildi.

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar'a kitap fuarında saldırı
16px
24px
04.11.2017 12:47
ABONE OLgoogle

Yaklaşık 10 kişinin gerçekleştirdiği saldırıda Kırmızı Kedi Yayınevi çalışanları da yaralandı. Odatv'nin aktardığına göre; Önkibar saldırı sonrasında "Bir kitaba dahi tahammül edemeyen bir zihniyetle karşı karşıyayız. Türkiye'nin geldiği nokta budur ama eğilmeyeceğiz inatla mücadele edeceğiz" dedi.

Önkibar, şöyle devam etti:

"Asena adlı kitabımı kastederek, neden yazdığımı sordular önce. Ben de 'gazetecilik yaptığımı' belirtim. Devlet Bahçeli'ye dair bir önceki kitabımın (Devlet Bahçeli ve Ülkücüler Hakkında Her Şey) öfkesi de var. Ve bir yumruk attılar. Devlet Bahçeli'nin organize olmuş fedaileri bunlar, çok belli. Panik halindelerdi. Yerlerde kanlı kitaplar var. Ben kitap yazmaya ve Kırmızı Kedi Yayınevi ile birlikte olmaya devam edeceğim."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde