Aydın Ünal: Pelikan denilen gizli örgüt AKP’yi sinsice zehirliyor, çok bedel ödenecek

Aydın Ünal: Pelikan denilen gizli örgüt AKP’yi sinsice zehirliyor, çok bedel ödenecek

“Kaçışımız çürümeden kaçıştır. Kaçışımız ‘dost’ görünenden kaçıştır. Kaçışımız pervasızlıktan, hırstan kaçıştır” diyerek Yeni Şafak’taki yazılarına son veren Aydın Ünal, şimdi de attığı tweet’le gündemde

Aydın Ünal: Pelikan denilen gizli örgüt AKP’yi sinsice zehirliyor, çok bedel ödenecek
16px
24px
04.03.2019 14:02
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski metin yazarı AKP’li Aydın Ünal, dün (3 Mart) önce şöyle bir tweet attı:

“Tedbir için henüz vakit varken tarihe şu kaydı düşelim: Adına ‘Pelikan’ da denilen gizli bir ÖRGÜT AK Parti’yi sinsice zehirliyor. Başından beri hedefleri partiyi içten çürütmekti; başarıyla ilerliyorlar. Cesaretle tedbir alınmazsa hareketimize yazık olacak, çok bedel ödenecek.”   Pelikancılar arasındaki ünlü iş adamı kim?

Ünal daha sonra bu tweet’i silerek “İncinenler olmuş, hatır için sildim twiti. Korkmak, susmak, sinmek, sorun yokmuş gibi davranmak aşağılara çekiyor bizi. Yere çakılıncaya kadar farkedilemeyecek bu belli ki…” diye ikinci bir tweet attı.

 

Yeni Şafak’tan istifa etmişti

Aydın Ünal, bir buçuk ay önce “Kaçışımız çürümeden kaçıştır. Kaçışımız ‘dost’ görünenden kaçıştır. Kaçışımız pervasızlıktan, hırstan kaçıştır” diyerek Yeni Şafak’taki yazılarına son vermişti.  Pelikancılar, Başbakan Yıldırım’ı neden hedef aldı?

Ünal’ın sözünü ettiği Pelikan grubu ise Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde Pelikan Bildirisi adlı bir bildiri yayımlayarak, Davutoğlu’nu Erdoğan’a karşı gelmekle suçlamış, Erdoğan da kısa süre sonra Davutoğlu’nu istifaya zorlamıştı.   Eski 'Pelikan'cıdan şok itiraflar: Hangi bakanlar yalıyı ziyaret etmiş?

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde