Aydın Doğan neden adliyede

Aydın Doğan neden adliyede

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan mahkemede neden ifade verdi?

Aydın Doğan neden adliyede
16px
24px
15.01.2010 11:09
ABONE OLgoogle

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Ihlamurlar Altında dizisinin senaryosu nedeniyle Show TV'nin açtığı dava ile ilgili Bakırköy Adliyesi'nde ifade verdi.

Kanal D'de yayınlanan 'Ihlamurlar Altında' adlı dizinin Show TV'de yayınlanan 'Acı Hayat tan esinlendiği iddiasıyla açılan davada, mahkeme, daha önce Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın mahkemeye zorla getirilmesine karar vermişti. C

Bugün davanın görüldüğü Bakırköy Fikri ve Sınai Haklar Mahkemesi'ne gelen Aydın Doğan konu ile ilgili hakime ifade verdi.

Mahkeme çıkışında kısa bir değerlendirme yapan Doğan, "Kanal D'de yayınlanan Ihlamurlar Altında dizisinden dolayı bir şikayet olmuş. Bizde o yüzden ifade vermeye geldik. Diziyi yapan firma ile başka bir firma arasında bir sıkıntı yaşanmış." dedi.

Aydın Doğan'ın yanında bulunan avukatı da Doğan'ın dizinin yayınlandığı dönemde Yönetim Kurulu Başkanı olduğu için mahkemeye çağırıldığını söyledi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde