Aydın Doğan'ın torunu içini döktü: Salak yerine konmak canımı sıktı!

Aydın Doğan'ın torunu içini döktü: Salak yerine konmak canımı sıktı!

Türkiye’nin en önemli dijital platformlarından BluTV’nin kurucusu ve CEO'su Aydın Doğan Yalçındağ’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Aydın Doğan'ın torunu içini döktü: Salak yerine konmak canımı sıktı!
16px
24px
22.05.2020 20:12
ABONE OLgoogle

Ünlü medya imparatoru Aydın Doğan’ın torunu Aydın Doğan Yalçındağ, twitter üzerinden içini döktü.

Bir dönem birlikte iş yaptığı bir ismi hedef alan Yalçındağ, büyük vefasızlık gördüğünü ve ciddi hayal kırıklığına uğradığını söyledi.

“Salak yerine konmak çok canımı sıktı” ifadelerini kullanan Yalçındağ ayrıca bu şahısla kendisinin ve ailesinin hiçbir bağının kalmadığını dile getirdi. Küçük Aydın Doğan kimle evlenecek?

İşte o paylaşım:

Son aylarda kulağıma gelen ve beni rahatsız eden bazı noktaları burdan paylaşmak istedim.

Mesele eski bir dostum. Bu dostumuzla beraber iyisiyle kötüsüyle bir dönem çalışma fırsatı buldum. İyi işler yaptık. Ancak maalesef çok detaya vermeden birden fazla meselede ciddi hayal kırıklığı ve vefasızlık sorunları yaşadık.

Bundan sonra bilinmesini isterim ki bizim (ben ve ailemin) bu arkadaşımız ile uzaktan yakından hiçbir alakamız kalmamıştır. Kendisini hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz. Geçmişte yaşananlardan dolayı da üzgünüz.

Bunu yazmaktaki amacım kimseyi kırmak veya zarar vermek değil. Ancak deyim yerindeyse salak yerine konmak çok canımı sıktı bu süre zarfı içinde.

Umarım söylediklerimi anlar..Ve hırsı aklının önüne geçmez..

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde