Aydın Doğan’ın ağabeyi vefat etti

Aydın Doğan’ın ağabeyi vefat etti

DOĞAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan'ın ağabeyi 76 yaşındaki işadamı Hacı Hüsrev Doğan vefat etti

Aydın Doğan’ın ağabeyi vefat etti
16px
24px
15.07.2007 09:31
ABONE OLgoogle

Dün sabah saat 06.00'da yaşama veda eden Hacı Hüsrev Doğan'ın cenazesi bugün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazı sonrasında Karacaahmet Mezarlığı'ndaki Aile Kabristanı'nda toprağa verilecek.

Tarım ve ticaretle uğraştı

1931 yılında Kelkit'te doğan Hacı Hüsrev Doğan, ilkokulu Kelkit'te okudu. Ortaokulu Gümüşhane ve Haydarpaşa Lisesi'nde okuyan Doğan, lise eğitimini ise Erzincan'da tamamladı. Bir müddet Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimine devam eden Doğan, Kelkit'te çiftçilik ve ticaretle uğraştı.

1984 yılında İstanbul'da yaşama kararı alan Hacı Hüsrev Doğan, Kelkit'teki işlerini buradan yönetmeye başladı. Üç çocuk babası olan Hacı Hüsrev Doğan, son olarak yeğeni, Aydın Doğan'ın kızı Doğan Gazetecilik İcra Kurulu Başkanı Hanzade Doğan ile Boyner Sanayi A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Osman Boyner'in nikahında damadın amcası Ali Osman Boyner'le birlikte şahitlik yaptı.

Patronlar Dünyası Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına da başsağlığı ve sabırlar dileriz.
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde