Aydın Doğan'ın Bodrum'daki otelini kim işletecek?

Aydın Doğan'ın Bodrum'daki otelini kim işletecek?

4 hektarlık bir ormanın içerisine kurulmuş beş yıldızlı butik bir tatil köyü unvanına sahip Işıl Club'ın işletmecisi değişti.

Aydın Doğan'ın Bodrum'daki otelini kim işletecek?
16px
24px
15.06.2020 05:41
ABONE OLgoogle

2016’da Bodrum’un Torbalı Koyu'nda dev bir alana kurulan Nikki Beach Bodrum, 4 yılın ardından Türkiye’den sessiz sedasız ayrıldı. Doğu Avrupa ve Ortadoğu bölgelerindeki ilk tesis olan Nikki Beach'in tamamı lüks sınıfta ve deniz manzaralı 76 süit oda ve villaya sahip otelinin yerini dünyanın en büyük turizm zincirlerinden Hilton doldurmuştu.

Önce lüks markasını getirdi

Susona Bodrum LXR Hotels adıyla yerini alan Hilton bu kez Nikki Beach'in hemen yanındaki bir oteli daha bünyesine kattı. Torbalı Koyu'nun en eski işletmelerinden biri olan bu otelin adı Işıl Club Bodrum.

1994 yılından beri hizmet veren bu otelin sahibi ise Doğan Holding'in patronu Aydın Doğan. 4 hektarlık bir ormanın içerisine kurulmuş beş yıldızlı butik bir tatil köyü unvanına sahip Işıl Club, bundan sonra DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort adıyla çalışacak. 290 oda ve 640 yatak kapasiteli otel, toplam dört restoran, 7 bara sahip.

Hilton'un Bodrum ilgisi sürüyor

Bu otel ile birlikte Türkiye'nin en önemli turizm bölgelerinden Torba Koyu'nda Hilton ikinci tesisini hizmete almış oldu. Ancak daha da önemlisi turizmin olumsuz seyrettiği bugünlerde Hilton, peşpeşe iki operasyonla önemli iki markasıyla cesaret verici adımlar attı. Işıl Club, Doğan Ailesi için en önemli yatırımlardan. Aydın Doğan ve Ailesi otellerini tatil dönemlerinde sıklıkla kullanıyor.

Kerim Ülker/Dünya

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde