Aydın Doğan hacca kimlerle gidiyor?

Aydın Doğan hacca kimlerle gidiyor?

Aydın Doğan, eşi Sema Hanım, kızı Hanzade ve damadı Osman Boyner ile Pazartesi günü Hac'ca gidecek.

Aydın Doğan hacca kimlerle gidiyor?
16px
24px
21.10.2012 09:26
ABONE OLgoogle

Takvim'in özel haberine göre aileye, Cem Boyner ile eşi Ümit Hanım ve Hüsamettin Özkan da eşlik edecek. Yolculuk ise özel jetle gerçekleştirilecek.

Müslümanlar, Hac vazifesini yerine getirmek için Suudi Arabistan'a akın etti. Bu yıl sadece Mekke ve Medine'ye gidenlerin sayısı 1 milyon 543 bin 606 kişiye ulaştı. Hacılar arasında 60 bin Türk de var.

BOYNER AİLESİ'YLE BİRLİKTE HAC

Osman Boyner'in kuzeni işadamı Cem Boyner, eşi TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner de Doğan'la birlikte Hac'ca uçacak. Seyahate her iki aileye yakınlığıyla bilinen Taylan Bilgel de katılacak. Ekip, kutsal topraklara işadamı Aydın Doğan'ın 25 milyon dolarlık Gulfstream tipi özel jetiyle gidecek. Öte yandan 76 yaşındaki Aydın Doğan, geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda Hac'ca gidebileceğini söylemişti. Şubat 2010'da Cem Boyner'le Mekke'ye giderek umre yapmıştı.

22 BİN DOLARLIK SUİTLER KAPATILDI

Aydın Doğan ve beraberindekilerin İslam Konferansı Örgütü Genel Başkanı Ekmeleddin İhsanoğlu tarafından karşılanacağı belirtildi. Bu arada ünlü aileler, Mekke'de Kabe manzaralı Zemzem Tower'da kalacak. Bunun için geceliği 22 bin dolar (yaklaşık 44 bin TL) olan tüm süitler kapatıldı. Ayrıca yoğun güvenlik önlemleri alındı.

 

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde