Aydın Doğan'dan Ak Partili vekile 'şerefsiz' cevabı

Aydın Doğan'dan Ak Partili vekile 'şerefsiz' cevabı

Doğan Holding, AK Parti milletvekili Hüseyin Kocabıyık’ın Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan hakkında sosyal medyadaki seviyesiz paylaşımlarına yazılı bir açıklamayla yanıt verdi:

Aydın Doğan'dan Ak Partili vekile 'şerefsiz' cevabı
16px
24px
18.08.2015 15:25
ABONE OLgoogle
Doğan Holding, AK Parti milletvekili Hüseyin Kocabıyık’ın Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan hakkında sosyal medyadaki seviyesiz paylaşımlarına yazılı bir açıklamayla yanıt verdi: “Kocabıyık, iftira niteliğindeki bu iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. Aksi halde başkaları için kullanmayı alışkanlık haline getirdiği ‘şerefsizlik’ sıfatı kendisine pek bir yakışacaktır.”

Doğan Holding adına Doğan Holding’in Kurumsal İletişim’den sorumlu Başkan Yardımcısı Ahter Kutadgu imzasıyla yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

“Son günlerde değil bir milletvekiline, aklı başında hiç kimseye yakışmayan üsluptaki seviyesiz mesajlarıyla gündeme gelme çabası içindeki Hüseyin Kocabıyık, bu kez Sayın Aydın Doğan'a yönelik yalan ve iftiralar içeren twitter mesajları paylaşmıştır.

Hüseyin Kocabıyık'ın mesajında iddia ettiği şekilde Sayın Aydın Doğan ile Sayın Tansu Çiller arasında bir konuşma geçmemiştir, külliyen yalandır; yakışıksız ve seviyesiz bir iftiradır.

Hüseyin Kocabıyık iftira niteliğindeki bu iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. 

Aksi halde başkaları için kullanmayı alışkanlık haline getirdiği "şerefsizlik" sıfatı kendisine pek bir yakışacaktır.”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde