Aydın Doğan’a ‘1 Kasım’ muhtırası: Artık selam durmak zorundasın

Aydın Doğan’a ‘1 Kasım’ muhtırası: Artık selam durmak zorundasın

Star’ın ‘şahin’ yazarı Cem Küçük, AKP’nin zaferiyle sonuçlanan 1 Kasım seçimlerini değerlendirdiği yazısında, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’a adeta muhtıra verdi.

Aydın Doğan’a ‘1 Kasım’ muhtırası: Artık selam durmak zorundasın
16px
24px
02.11.2015 07:49
ABONE OLgoogle
Gazetecileri ve medya gruplarını ‘Türk devleti adına’ tehdit edip hedef göstermesiyle tanınan Star’ın ‘şahin’ yazarı Cem Küçük, AKP’nin zaferiyle sonuçlanan 1 Kasım seçimlerini değerlendirdiği yazısında, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’a adeta muhtıra verdi.

‘İyi düşünmenizde fayda var’

‘Millet hainlere büyük ders verdi!’ başlıklı yazısında, 7 Haziran seçimlerinden iki gün sonra, ‘7 Haziran’ı Aydın Doğan kazandı ama daha maç bitmedi’ diye bir yazı kaleme aldığını, sonunda da ‘Bu maç henüz bitmedi’ dediğini hatırlatan Küçük, Doğan’a şöyle seslendi: “Evet Aydın Bey. AK Parti ezdi geçti. İyi düşünmenizde fayda var. Aydın Doğan artık bu milletin karşısında selam durmak zorundasın. Sana ayrıca geleceğim Aydın Doğan. PKK ve FETÖ ile tüm bağını keseceksin. Yapacaksan meşru muhalefet yap. Bu iki terör örgütünü meşru gören isimler ana akım medyada olamaz.”

‘Kara propaganda devam ederse hukuki sonuçları olacak’

Küçük, “FETÖ ve PKK terör örgütü değildir diyenler Doğan Medya aracılığıyla kara propaganda yapmaya devam ederlerse bunun hukuki sonuçları olacaktır. Hep birlikte göreceğiz” diye yazdı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde