Aydın Doğan, Ahmet Zorlu'yla ne pazarlığına oturdu?

Aydın Doğan, Ahmet Zorlu'yla ne pazarlığına oturdu?

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Ahmet Nazif Zorlu ile pazarlığa oturmuş? İşte o pazarlık....

Aydın Doğan, Ahmet Zorlu'yla ne pazarlığına oturdu?
16px
24px
06.07.2012 07:42
ABONE OLgoogle

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu’nun gözü kulağı bugünlerde Zorlu Center’da. Zorlu Gayrimenkul’un Zincirlikuyu’da hayata geçirdiği bu projenin kaba inşaatı çoktan tamamlandı. Şimdi ince işleri sürdürülüyor...

Ahmet Nazif Zorlu’nun projenin pazarlamasıyla bizzat ilgilendiğini daha önce bu sayfalarda yazmıştık. Nasıl ilgilenmesin ki? Zorlu, Mart 2007’de 800 milyon dolara aldığı bu arazinin üzerine 2.5 milyar dolarlık yatırım yapıyor. İçinde alışveriş merkezi, otel, ofis ve rezidansların bulunduğu Zorlu Center’da 584 de konut var. 4 bloktan oluşan projede, rezidansların metrekaresi 9 bin 500 dolardan satışa sunuluyor. 20 bin metrekarelik alansa yatay ofisler için ayrılmış.

Zorlu Center’daki konutlar bu yılın sonuna doğru, ofislerse 2013’te sahiplerine teslim edilecek...
Bütün bunları neden mi anlatıyoruz? Geçen hafta bizi de heyecanlandıran bir duyum aldık da ondan. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Zorlu Center’ın bir bloğunu olduğu gibi satın almış. Bu duyumun aslını Ahmet Nazif Zorlu’ya sorduk. Zorlu, “Ben böyle bir şey bilmiyorum. Bu insanlar olmadık dedikodu çıkarmayı ne kadar seviyor” diye dertlendi. “Ahmet bey ateş olmayan yerden duman çıkmazmış. Duyumumuz abartılı bile olsa Doğan ailesinin fertleri projeden bir rezidans almış olmasın” diye ısrar edince Zorlu, “İnanın öyle bir şey de yok” demekle yetindi.

Bizim duyumumuzun kaynağı oldukça iddialıydı. Bakalım zaman neler gösterecek?

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde