Aydın Boysan'ın hatıralarıyla bir konser…

Aydın Boysan'ın hatıralarıyla bir konser…

Mimar Aydın Boysan, Türk Müziği'nin iki büyük bestekârı Selahattin Pınar ve Osman Nihat Akın'la yıllar önce yaşadığı hatıraları, şarkılardan oluşan konserle izleyicilerle paylaşacak.

Aydın Boysan'ın hatıralarıyla bir konser…
16px
24px
11.02.2008 15:14
ABONE OLgoogle

Değerli mimar ve gazeteci-yazar Aydın Boysan, Türk Müziği'nin iki büyük bestekârı Selahattin Pınar ve Osman Nihat Akın'la yıllar önce yaşadığı hatıraları, Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Devlet Türk Müziği Topluluğu solistlerinin seslendireceği şarkılardan oluşan konserle izleyicilerle paylaşacak.

Topluluk sanatçılarının Selahattin Pınar ve Osman Nihat Akın şarkılarını solo olarak icra edecekleri konserde 1940 ve 50'lerin İstanbul'unda yaşanan, müzik dünyamızın bu iki büyük üstadının  unutulmayacak güzellikteki hatıraları, Aydın Boysan'ın hoş sohbetinde canlanacak. Bu tatlı hatıralara bestekârlarımızın sevilen ve unutulmayan eserleri eşlik edecek. Konser Jale Şengün'ün güzel sunumuyla renklenecek.

15 ve 24 YTL olan konser biletleri; CRR Konser Salonu gişesinden Biletix gişelerinden,tmin edilebilir.

CRR Konser Salonu, “İstanbul Devlet Türk Müziği Topluluğu”, 13 Şubat 2008, 20:00

Sanat Yönetmeni: Aylin ŞENGÜN TAŞÇI
Konuk: Aydın BOYSAN

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde