Ayda 500 TL taksitle Ispartakule’de ev sahibi olma imkanı

Ayda 500 TL taksitle Ispartakule’de ev sahibi olma imkanı

Türk – İtalyan mimarların çizgileriyle konut kavramına yepyeni bir boyut kazandıran Stüdyo 24, ayda 500 TL taksitle ev sahibi olma imkanı sunuyor

Ayda 500 TL taksitle Ispartakule’de ev sahibi olma imkanı
16px
24px
22.03.2013 11:23
ABONE OLgoogle

Türk –  İtalyan mimarların çizgileriyle konut kavramına yepyeni bir boyut kazandıran Stüdyo 24, ayda 500 TL taksitle Ispartakule’de ev sahibi olma imkanı sunuyor. Stüdyo 24, ilk yıl peşinat ödememe kolaylığıyla özellikle yeni evli çiftlerin hayallerini gerçekleştiriyor.

Emlak Konut GYO ve EPP güvencesiyle Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24, inovatif özelliklerinin ve renkli kimliğinin yanında fırsatlarıyla da en çok konuşulan proje olmaya devam ediyor. Ispartakule’de yer alan Stüdyo 24’ler, bir çanta, bir ayakkabı veya bir telefon almaya alternatif bir bütçeyle sizin olabiliyor. Özellikle yeni evli çiftlerin dikkatini çeken proje, 500 TL taksitle kiradan bile düşük bir maliyetle kendi evine sahip olma müjdesini veriyor.
Yakın geleceğin en trend yaşam merkezlerinden biri olarak öngörülen Ispartakule’de yer alan ve stüdyo anlayışını eğlenceli bir boyuta taşıyan Stüdyo 24, Pop, Cozy ve Modern dekorasyon seçenekleriyle tüketiciye kendi zevkine göre bir stüdyoda yaşama şansı sunuyor.

Stüdyo 24’te dairelerin fiyatı 92.500 TL’den başlıyor. Türk-İtalyan tasarım çizgileri, sosyal olanakları ve 38 m2’den 207m2’ye dek farklı büyüklüklerde tasarlanan daireleri ile Stüdyo 24, modern yaşamın konforuyla buluşturuyor.

Cathay İleri Projeler, 3 yıl süreyle m2 başına 3 TL aidatı garanti ediyor. Aidat; resepsiyon, fitness, açık havuz, kapalı garaj, lobi, toplantı odası, cep sineması gibi yaşamı kolaylaştıracak ve günün her saatine keyif katacak tüm rezidans hizmetlerini kapsıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde