Ayakkabı devi mali darboğaza girdi, konkordato istedi

Ayakkabı devi mali darboğaza girdi, konkordato istedi

Türkiye’nin önde gelen ayakkabı üreticilerinden Foster Ayakkabı, içine girdiği mali darboğazı aşamayınca mahkemeye başvurdu. Hacizlere karşı koruma isteyen şirket 3 kişilik geçici konkordato komiseri heyeti atandı.

Ayakkabı devi mali darboğaza girdi, konkordato istedi
16px
24px
13.07.2018 08:12
ABONE OLgoogle

Özellikle iş güvenliği ayakkabıları ve askeri botlar üreten Foster Ayakkabı ve Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret AŞ bir süre önce mali darboğaza girdi. Merkezi Gebze’de bulunan şirket hacizlere karşı koruma için mahkemeye başvurdu.

ÜÇ KİŞİLİK KOMİSER HEYETİ

Hürriyet'in haberine göre Gebze Asliye Ticaret Mahkemesine yapılan başvuru sonrası geçici konkordatokararı verildi. Mahkeme, yapılan ilk başvuru sonrası 29 Haziran günü geçici konkordato kararı verdi. Türkiye'nin sektör devi mali darboğazı aşamadı, konkordato istedi

Kararla birlikte şirketin yönetimine üç kişilik geçici konkordato komiseri heyeti atandı. Anılan heyette Hafiz Coşkun ile Gülzade Yılmaz ve Levent Biçer yer aldı. 

20 YILI AŞKIN SÜREDİR SEKTÖRDE

İlk olarak Yepaz Ayakkabıcılık adı ile faaliyet gösteren Foster Ayakkabı, yurt içi piyasanın yanı sıra yurtdışına da ürünlerini ihraç ediyor.

Şirketin sitesinde yer alan bilgiye göre Foster Grup, hali hazırda 5 ayrı marka ve 3 firma ile faaliyet gösteriyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde