Avşar'la Saran ilk kez yakalandı

Avşar'la Saran ilk kez yakalandı

Hülya Avşar ile Sadettin Saran aşkı belgelendi. O dönem "Beni kimseyle el ele görmeden aşk yorumları yapmayın" diyen Avşar, Kanal 1'in magazin programı 'Hey Canlı' ekibi tarafından yakalandı.

Avşar'la Saran ilk kez yakalandı
16px
24px
18.12.2006 15:49
ABONE OLgoogle

Magazin kulislerinde uzun zamandan beri konuşulan ve yılbaşında evlenecekleri bile söylenen ikili, geçtiğimiz cuma günü Maslak Oto Sanayi Sitesi'nde yan yana görüntülendi.

Daha önce Ali Güven'le beraberliğini de "Sadece ilgi alanımda" sözleriyle geçiştiren Avşar ile Saran'ın birlikte ilk karelerinin oluşma öyküsü şöyle gelişti: 'Hey Canlı' ekibi, geçtiğimiz perşembe günü Avşar'ın evinin önünde nöbet tutuyordu. Saatler 23.00'ü gösterirken, Avşar'ın Sarıyer'deki evine Mercedes marka bir otomobil geldi. Bir süre evin önünde bekleyen araç birkaç parça eşya aldıktan sonra ayrıldı. Otomobil Tarabya sırtlarında bir villaya gitti.

Saatler sabaha karşı 03.00 gösterirken Avşar hala evine dönmemişti. Cuma sabahı ise bir gece önce Avşar'ın evine gelen Mercedes, yine Sarıyer'deki evin kapısında belirdi, araçtan inen görevli yine evden birkaç parça eşya alıp ayrıldı. 'Hey Canlı' ekibi aracın peşine takıldı. Önce şehir turu yapan Mercedes, Maslak Oto Sanayi Sitesi'ne gitti ve bir kavşakta park etti. Bir süre sonra da Saran'ın kullandığı beyaz bir cip Mercedes"in hemen arkasında durdu. Ardından da yılın magazin bombası patladı. Saran'ın cipinden Avşar indi. Saran'la öpüşüp vedalaşan Avşar, Mercedes'e binerek uzaklaştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde