Avrupa’nın en büyük toptan mağazası açılıyor

Avrupa’nın en büyük toptan mağazası açılıyor

MOL, Merter'de 5 bin 400 m2 alana kurulan yeni merkez binasını 12 Kasım Perşembe günü hizmete açacak.

Avrupa’nın en büyük toptan mağazası açılıyor
16px
24px
06.11.2009 16:24
ABONE OLgoogle

Tamamı Türkiye'de üretilen kaliteli tekstil ürünlerinin çok uygun fiyatlarla satışa sunulduğu MOL, Merter'de 5 bin 400 m2 alana kurulan yeni merkez binasını 12 Kasım Perşembe günü hizmete açacak.

Aynı zamanda Avrupa'nın en büyük toptan ve perakende mağazası olma özelliği taşıyan merkezde, 84 bin ürün satışa sunulacak. 7 milyon dolara mal olan MOL merkezdeki ürünler piyasadaki fiyatlarından yüzde 40 indirimli olarak satışa sunulacaklar

Tamamı Türkiye'de üretilen yüksek kaliteli tekstil ürünlerinin uygun fiyatlarla satışa sunulduğu MOL, yeni merkez binasını 12 Kasım Perşembe günü Merter'de açacak. Aynı zamanda Avrupa'nın en büyük toptan ve perakende mağazası olan merkezde, 5 bin 400 m2 alanda 84 bin farklı ürün satışa sunulacak.

Açılış öncesi konuşan MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, MOL'un yeni merkez binasının Türk tekstilinin gücünü göstermek adına çıktıkları yolda, bundan sonra karargah olacağını söyledi. MOL'un yeni merkezinin Türk tekstilinin yurtdışında temsil edilmesi, yurtdışından gelen firma temsilcilerinin ağırlanması ve ürün çeşitliliği açısından da büyük önem taşıdığını söyleyen Özdemir,”Yeni merkezimiz 7 milyon dolara mal oldu. Hedefimiz, önümüzdeki 2 buçuk ayda aldığımız siparişlerden 30 milyon euro gelir elde etmek” dedi.

12 Kasım'da Merter'le aynı anda Denizli, Tekirdağ ve İzmir mağazalarının da açılacağını söyleyen Özdemir, “Açılışa elinde 'Made in Turkey' yazılı herhangi bir ürünle gelen herkese büyük bir sürprizimiz olacak” dedi. Merter'den sonra  toptan ve perakende satış mağazalarının ikincisini Laleli'de, üçüncüsünüyse Osmanbey'de faaliyete geçireceklerini dile getiren Özdemir, “Şu anda 18 MOL mağazası faaliyette, 21 MOL mağazasının inşaası sürüyor 89 MOL mağazasının da sözleşmesi imzalandı” dedi.

Özdemir ayrıca, açılışta yapacakları büyük kampanya dışında, 12 Kasım'da merkeze gelen her toptancı firmaya yüzde 40 indirim uygulanacağını ve açılışa ilk gelen 5 mağaza sahibinin dekorasyonlarının ücretsiz yapılacağını belirtti.

MOL olarak şu an ikinci faza geçtiklerini ifade eden Oktay Özdemir, “Artık stokları tüketen olmaktan çıkıp modayı ve trendi belirleyen bir grup olacağız. Türkiye'nin son zamanlarda yaptığı atılımlar, ülkenin fark edilmesini sağladı. Şu anda ABD'den, Avrupa'dan, Kazakistan'a kadar birçok uluslararası fon ve yatırımcı bizimle ilgileniyor. Pekçok ortaklık ve işbirliği teklifi alıyoruz” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde