Avrupa'nın Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanları TOBB'da buluşuyor

Avrupa'nın Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanları TOBB'da buluşuyor

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) üyesi ülkelerin Odalar Birlikleri Ankara’da bir araya geliyor.

Avrupa'nın Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanları TOBB'da buluşuyor
16px
24px
05.09.2013 14:42
ABONE OLgoogle

Aralarında, Türkiye, Rusya Federasyonu, Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna Hersek, Gürcistan, İsrail, Karadağ, Makedonya, Sırbistan ve Ukrayna’nın da bulunduğu, AB üyesi olmayan Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) üyesi ülkelerin Odalar Birlikleri Ankara’da bir araya geliyor. 

TOBB Başkanı ve EUROCHAMBRES Başkan Yardımcısı Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında 6 Eylül 2013 Cuma günü (yarın) TOBB Birlik Merkezi’nde gerçekleşecek toplantıda katılımcılar, Ekim ayında İstanbul’da gerçekleşecek seçimli EUROCHAMBRES Genel Kurulu ve EUROCHAMBRES iş Zirvesi öncesi strateji belirleyecekler.  EUROCHAMBRES Yönetim Kurulu için temsilcilerini seçecekler. 

Toplantıya EUROCHAMBRES Başkanı Alessandro Barberis ve Hisarcıklıoğlu ile birlikte Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Avusturya Ekonomi Odası’ndan Martha Schultz da katılacak. 

Toplantının açılış bölümüne Avrupa Komisyonu Eski Başkan Yardımcısı Günter Verheugen iştirak ederek, Avrupa Birliği ve Türkiye-AB İlişkileri konusunda bir konuşma yapacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde