Avrupa iş dünyası zirvesi İstanbul'da yapılacak

Avrupa iş dünyası zirvesi İstanbul'da yapılacak

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (Eurochambres) üyesi 43 ülkenin temsilcileri 16 Ekim'de İstanbul'da buluşacak.

Avrupa iş dünyası zirvesi İstanbul'da yapılacak
16px
24px
07.10.2013 12:27
ABONE OLgoogle
 
Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (Eurochambres) üyesi 43 ülkenin Odalar Birliği Başkanları, profesyonel şirket yöneticileri, akademisyenler ve düşünce kuruluşu temsilcileri, 16 Ekim'de Eurochambres Ekonomik Forumu için İstanbul'da bir araya gelecek.
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) yapılan açıklamada, Eurochambres Ekonomik Forumu öncesi, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu veEurochambres Başkanı Alessandro Barberis'in yarın basınla sohbet toplantısı düzenleyeceği bildirildi.
 
TOBB ve Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği ev sahipliğinde 16 Ekim 2013'de yaklaşık 250 yabancı temsilcinin katılacağı Eurochambres Ekonomik Forumu'nun ana gündemi "Büyümeye Yatırım" olacak. Yeni iş kuranlara destek, finansmana erişim, sürdürülebilir sanayi, kadın girişimcilik, yeşil ekonomi, dijital hizmetler ve iş dünyasının ihtiyaç duyduğu beceriler de gündemdeki diğer konular arasında yer alacak.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde