Autoshow 2012 açıldı: Kadın ve çocuklara ücretsiz

Autoshow 2012 açıldı: Kadın ve çocuklara ücretsiz

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan otomotiv sektörünün, en büyük şovu İstanbul Autoshow 2012 açıldı.

Autoshow 2012 açıldı: Kadın ve çocuklara ücretsiz
16px
24px
01.11.2012 16:15
ABONE OLgoogle

Dünya ve Avrupa lansmanlarıyla markaların adeta güç gösterisi yapacağı fuarın açılışını Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün yaptı.
 
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, ''Türkiye'de tüketicinin talebini karşılayacak yeni modellerin de üretime katılması gerekiyor'' dedi.
 
Bakan Ergün, yeni markaların Türkiye'de yatırım yapması ve var olan yatırımların yeni modellerle zenginleşmesi gerektiğini söyledi.
 
''Üretim yapımızın içine ileri teknoloji, yüksek katma değerli ürünleri koymamız lazım'' diyen Bakan Ergün,  bunun da Ar-Ge ve teknolojik ilerlemeye verilen önemle olacağını kaydetti.
 
Türkiye'nin başarı hikayesi konuşuluyor
 
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da Türkiye ile övündüğünü belirterek, ''Türkiye, başarı hikayesinin konuşulduğu bir ülke olmuştur. 2003'ten sonra hükümetlerimizin aldığı tedbirlerle, ihracatta dünyanın inadına sürekli büyüdüğümüz bir ortamda, gittiğimiz her yerde herkes Türkiye'nin başarı hikayesini konuşuyor. Bu başarının asıl kahramanı Türk özel sektörüdür'' şeklinde konuştu.

Fuar, kadınlar, çocuklar ve öğrencilere hafta içinde ücretsiz, hafta sonu ise kadınlara yüzde 50 indirimli, çocuklar ve öğrencilere ise yine ücretsiz olacak.
 
         Basın ve VIP günüyle ilk kez kapılarını TÜYAP'ta açan, 2 yılda bir düzenlenen ve bu yılki konsepti ''Sektörün güç gösterisi'' olan fuarda, 45 markanın 500'e yakın model sergilenirken, 4'ü dünya prömiyeri olmak üzere 31 yeni model ilk kez otomobilseverlerle buluşuyor.
 
         Fuarı 2-11 Kasım tarihleri arasında 600 binin üzerinde kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
 
         Fuar, kadınlar, çocuklar ve öğrencilere hafta içinde ücretsiz, hafta sonu ise kadınlara yüzde 50 indirimli, çocuklar ve öğrencilere ise yine ücretsiz olacak.
 
         Ziyaretçiler için ayrıca fuar süresinde İstanbul'un çeşitli bölgelerinden ücretsiz servis olanağı da sunulacak. Autoshow, hafta içi 12.00-21.00, hafta sonu ise 11.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
 
         İstanbul Autoshow 2012, 12 salonda ve toplam 50 bin metrekare stant kurulum alanında gerçekleşiyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde