Atatürk Havalimanı'nda kavga: 5 gözaltı, 2 polis yaralı

Atatürk Havalimanı'nda kavga: 5 gözaltı, 2 polis yaralı

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yaya geçidinden yürüyen iki kadın yolcuya ve çantalarına içinde beş kişinin olduğu bir araç çarptı.

Atatürk Havalimanı'nda kavga: 5 gözaltı, 2 polis yaralı
16px
24px
22.05.2012 12:32
ABONE OLgoogle

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali yaya geçidinden geçen iki kadın yolcuya hafif şekilde çarpan bir araçtaki kişilerin, kendilerine tehlikeli araç kullanmaktan dolayı ceza yazmaya çalışan polislere saldırdığı öne sürüldü. Kendilerine ceza kesilmemesi için polisle tartışan araçtakiler, iki polisi yaradı.

İddiaya göre öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yaya geçidinden yürüyen iki kadın yolcuya ve çantalarına içinde beş kişinin olduğu bir araç çarptı. Bunun üzerine havalimanında görevli polisler araç içindekilerin belgesini isteyerek tehlikeli araç kullanmaktan dolayı ceza yazmak istedi.

Ancak araç içindeki H.S, Ş.A, M.A, S.A, Ş.A isimli akraba oldukları öğrenilen şahıslar cezayı kabul etmeyince polisle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine araç içindeki kişiler aşağıya inerek polise saldırdı.

İki polisin yaralanmasına yol açan kişilerle ilgili diğer polislerden de yardım istenmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi. H.Ö ve M.D adlı iki polisi yaralayan kişiler gözaltına alınarak havalimanı polis merkezine götürüldü. Yaralı polisler ise hastaneye sevk edildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde