Asrın Projesi'nde yeni dönem

Asrın Projesi'nde yeni dönem

KKTC Başbakan Ömer Kalyoncu, "Türkiye'den KKTC'ye Su Temini Projesi" kapsamında suyun işletmesine yönelik metninde değişiklik taleplerinin Türkiye tarafından kabul edildiğini açıkladı.

Asrın Projesi'nde yeni dönem
16px
24px
25.02.2016 06:58
ABONE OLgoogle
Başbakan Kalyoncu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, proje kapsamında KKTC'nin suyun işletmesine yönelik taslak anlaşma metninde değişiklik taleplerinin Türkiye tarafından kabul edildiğini belirterek, Bakanlar Kurulunun yarın toplanarak taslağın yeni halini onaylayacağını söyledi.

Kalyoncu, değişiklik taleplerinin özellikle belediyelerle ilgili olduğunu, konuyla ilgili detayların yarın açıklanacağını vurguladı.

"Asrın Projesi" olarak da adlandırılan "Türkiye'den KKTC'ye Su Temini Projesi" 17 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla açılmıştı. Ancak iki ülke arasında şu ana kadar suyun işletmesine ilişkin bir anlaşma sağlanamamış ve KKTC'den dört bakan 8 Şubat'ta konuyu görüşmek üzere Ankara'ya gitmişti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde