Aslışah Alkoçlar gönlünü bu kez de Ankaralı kebapçıya kaptırdı

Aslışah Alkoçlar gönlünü bu kez de Ankaralı kebapçıya kaptırdı

Gülşah-Ender Alkoçlar çiftinin küçük kızları Aslışah Alkoçlar, Ankaralı kebapçıyla birlikteymiş.

Aslışah Alkoçlar gönlünü bu kez de Ankaralı kebapçıya kaptırdı
16px
24px
09.04.2020 07:33
ABONE OLgoogle

Spor tutkunu Kaan Demirağ ile Aslışah Alkoçlar geçtiğimiz günlerde Kemerburgaz’a motokros yapmaya gitti, ilişkileri de orada ortaya çıktı.   İşte Aslışah Alkoçlar'ın yeni sevgilisi: Ünlü holdingin veliahtı...

Her ne kadar Instagram’da ayrı ayrı paylaşım yapsalar da bir arada oldukları dikkatli gözlerden kaçmadı. Aynı renk kıyafet ve aynı markanın benzer motosikletlerini kullanan çift, paylaştıkları fotoğraflarla yakayı ele verdi.

SEVGİLİSİNİN EVİNDE 

Koronavirüs günlerinde evinde olması gerekirken sevgilisiyle Kemerburgaz’a motokrosa giden Aslışah Alkoçlar, öğrendiğime göre karantina kurallarına zaten pek uymuyormuş. Sık sık sevgilisinin evine girip çıkarken görülüyormuş.  Aslışah Alkoçlar ve Hakan Sabancı pişti oldu!

Bu arada Aslışah Alkoçlar geçtiğimiz günlerde, spor yaparken çekilen görüntülerini spor kulübünü etiketleyerek paylaşmıştı. Meğer o gün de aslında spor kulübünde değil, sevgilisinin evindeymiş. Kaan Bey’in evini bilenler, Aslışah Hanım’ın orada olduğunu hemen anlamış. Aslışah Alkoçlar şimdi de kime gönül verdi?

Havalı teklifle gündeme gelmişti 

Magazin sayfalarını takip edenler, Kaan Demirağ adını daha önce duymuştur. Kaan Bey, yıllar önce Nur Atan’a sıra dışı bir evlenme teklifinde bulunmuş ve uzun süre manşetleri süslemişti. Aslışah Alkoçlar ünlü isimle aşk yaşıyor!

Ekstrem sporlara meraklı olan Demirağ iki uçak kiralamış, uçaklardan atlayan paraşütçüler gökyüzünde “Nur benimle evlenir misin?” yazılı pankart açmıştı.

Bu ‘havalı’ evlenme teklifinin ardından nikâh masasına oturan çiftin evlilikleri maalesef uzun ömürlü olmadı. Çift, 2 yıl sonra yollarını ayırdı. 

Mehmet Üstündağ/Kelebek

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde