Aslışah Alkoçlar'a Hakan Sabancı şoku!

Aslışah Alkoçlar'a Hakan Sabancı şoku!

Hakan Sabancı, sosyetik aşkı Aslışah Alkoçlar'ı terk etti.

Aslışah Alkoçlar'a Hakan Sabancı şoku!
16px
24px
01.10.2015 09:21
ABONE OLgoogle
Gözde yakışıklı Hakan Sabancı, sosyetik aşkı Aslışah Alkoçlar'ı terk etti. İddiaya göre 'Önce kariyerim' diyen Sabancı, kendisine kapris yapan Alkoçlar'dan bu yüzden ayrıldı...
Takvim'in haberine göre geçtiğimiz Ağustos ayında Bodrum'da aşk yaşamaya başlayan Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı'nın olay olan aşkı kısa sürdü. Üç aylık ilişkilerinde defalarca kavga eden ikili, Kurban Bayramı'nda da farklı ülkelerde tatil yapmıştı.

BAYRAMDA AYRILDILAR

Hakan Sabancı, hem iş hem tatil için New York'a giderken Aslışah Alkoçlar ise ailesiyle Londra'daydı. Sosyetik çiftin, bayramı ayrı geçirmesi "Ayrıldılar mı?" dedikoduları çıkartırken Aslışah Alkoçlar'ın Hakan Sabancı tarafından terk edildiği iddia edildi.

ABD'DE İŞİNİN BAŞINDA

Dedikodulara göre babası Ömer Sabancı'nın şirketinde çalışmaya başlayacak olan Sabancı, kariyeri uğruna New York'tan bir an olsun ayrılmak istemedi. Alkoçlar ise sevgilisinin yanına gelmemesi üzerine kapris yaptı. Hakan Sabancı da "Benim için önceliğim iş. Ailemin yüzünü kara çıkarmak istemiyorum" diyerek Aslışah Alkoçlar'dan ayrıldı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde