Aslanoba’dan o siteye 500.000 dolarlık yatırım

Aslanoba’dan o siteye 500.000 dolarlık yatırım

KapGel Teknoloji A.Ş.’ye 500.000 dolarlık yatırım yapan Hasan Aslanoba, KapGel’in %25 ortağı oldu.

Aslanoba’dan o siteye 500.000 dolarlık yatırım
16px
24px
08.07.2015 16:59
ABONE OLgoogle
2014 Nisan ayında Çetin Öztoprak tarafından, Nizameddin Ordulu ve Kaan Karamancı kurucu ortaklığında kurulan ve Sadok Kohen’den melek yatırım desteği alan KapGel Teknoloji A.Ş.’ye 500.000 dolarlık yatırım yapan Hasan Aslanoba, KapGel’in %25 ortağı oldu. 

İstenilen siparişi satın alıp belli bir hizmet bedeliyle eve teslim eden talep temelli bir dağıtım girişimi olan KapGel kahve, market, yemek, teknoloji, alış veriş, hizmet gibi farklı noktalardan ihtiyaca uygun ürünlerin en fazla 1 saat içerisinde teslim edilmesi üzerine kuruldu. 

Ne lazım? Hemen getirelim!

“Ne lazım? Hemen getirelim!” sloganıyla, Tüketicilerin ihtiyaç duydukları her şeyi dakikalar içinde kapılarına teslim ederek, bir nevi kişisel asistanlık hizmeti sunmayı amaçlayan KapGel, kullanıcıların tüm mağaza ve mekânların ürün ve hizmetlerine ulaşabilmesini amaçlıyor.

Şu anda İstanbul bölgesinde belirli ilçelerde yaklaşık 500 dükkan ve 5.000 ürün seçeneğiyle hizmet veren KapGel,  Pazartesi-Cumartesi günleri arasında 10:00-20:00 arasında kullanılabiliyor.

En kısa zamanda önce tüm İstanbul, sonrasında da tüm Türkiye’ye hizmet vermeyi planlayan KapGel yatırımcıları bu kapsamda gelecek ay Ataşehir ilçesiyle İstanbul Anadolu Yakası’na giriş yapacak.

500.000 dolarlık yatırım desteği

Katıldığı E-ticaret 2015 konferansında eve teslim işleri önemsediğini ve bu yönde yeni adımlar atmayı planladığını belirten Aslanoba Capital‘in kurucusu Hasan Aslanoba, yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. KapGel Teknoloji A.Ş.’ye 500.000 dolarlık bir yatırım yaparak, Temmuz ayı itibariyle şirketin %25 ortağı oldu. Daha önce de Bitaksi, Modanisa, Incir, Ininal, Düğün, Meal Box, BuldumBuldum, Tasit, Doktorsitesi, Hemenkiralik, Modacruz, MobilOtoServis, Obilet, Vivense ve Webrazzi gibi Türkiye’nin en gözde girişimlerini destekleyen Aslanoba Capital, KapGel’i de geniş portföyüne eklemiş oldu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde