Asım Kocabıyık'a fahri hemşehrilik beratı

Asım Kocabıyık'a fahri hemşehrilik beratı

Borusan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık, Bursa Gemlik Belediyesi tarafından Gemlik Fahri Hemşerilik Beratı’na layık görüldü.

Asım Kocabıyık'a fahri hemşehrilik beratı
16px
24px
15.03.2012 11:16
ABONE OLgoogle

Borusan'ın bölgeye sağladığı maddi ve manevi destek dolayısıyla Borusan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık, Bursa Gemlik Belediyesi tarafından Gemlik Fahri Hemşerilik Beratı’na layık görüldü.

Kocabıyık, Borusan'ın Gemlik'in ihtiyaçları doğrultusunda yeni projelere hazır olduğunu belirtti. Bursa Gemlik Belediyesi, bölgeye verdiği maddi ve manevi destek nedeniyle Borusan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık'a Gemlik Fahri Hemşerilik Beratı’nı verdi.

Bursa Gemlik Belediyesi Başkanvekili Av. Refik Yılmaz başkanlığında Gemlik Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Çelik ve Muharrem Sarı ile beraber Belediye Meclis Üyeleri’nden oluşan heyet Kocabıyık'ı İstanbul, Salıpazarı’nda bulunan Borusan binasında ziyaret ederek beratı elden teslim etti.

Faaliyetlerine Gemlik'te 1973 yılında başlayan Borusan, bugün bölgedeki tüm Grup Şirketlerine ait tesislerinde 2250 kişiye istihdam sağlıyor. Borusan Grubu bölgede pek çok hizmet sunmasının yanı sıra Borusan İlköğretim Okulu, Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu, Hukuk Fakültesi, Cumhuriyet Mahallesi Manastır Kültür Merkezi yapımını üstlenerek de eğitim-öğretime katkıda bulundu.

Borusan aynı zamanda ilçenin en eski camilerinden Emetullah Çelebi Camisi’nin yeniden yapımını, Hisar Mahallesi'nde yer alan, hayati tehlike arz eden Yalova-Bursa yolu üzerindeki üst geçidin, yeni Gemlik Vergi Dairesi binasının, Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu içerisinde yer alacak kültür merkezinin de yapımını üstlendi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde