Arzu Sabancı'nın canlı yayın kazası: Yeri dibine sokmuş..

Arzu Sabancı'nın canlı yayın kazası: Yeri dibine sokmuş..

"Arzu Sabancı, yanlışlıkla live tuşuna basıp canlı yayını başlattığında, Soho House İstanbul'un halkla ilişkiler müdürünün kulaklarını çınlatıyormuş!"

Arzu Sabancı'nın canlı yayın kazası: Yeri dibine sokmuş..
16px
24px
18.05.2017 09:27
ABONE OLgoogle

Hükümete yakın Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt köşesinde Arzu Sabancı’nın sosyal medyada yaşadığı “kazayı” yazdı. 

Cankurt şu ifadeleri kullandı:

“Memleketi Adana'daki yakınlarını ziyarete giden Arzu Hanım, önceki gün bir arkadaşının arabasında giderken fark etmeden Instagram'da canlı yayın başlatmış. Tabii ondan sonra da olanlar olmuş!

Arzu Sabancı, yanlışlıkla live tuşuna basıp canlı yayını başlattığında, Soho House İstanbul'un halkla ilişkiler müdürünün kulaklarını çınlatıyormuş!

Ama ne çınlatma...

Arzu Hanım, geçen hafta işten ayrılan müdürü epey bir yerin dibine sokmuş! Dış görünüşünden tutun da işinde ne kadar kötü olduğuna kadar söylemedik laf bırakmamış.

Tabii canlı yayında olduğu için birçok takipçi de bunları dinlemiş. Neyse ki, bir yakını Arzu Hanım'ı arayıp uyarmış da canlı yayın sona ermiş! Bu arada canlı yayını dinleyen takipçiler, yorumda bulunmaya başlayınca; Arzu Hanım Instagram hesabını yoruma kapatmış. Sosyal medyada kaza kurbanı olan Arzu Hanım'a büyük geçmiş olsun diyorum.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde