Arşivde bunun gibi 20 kare daha var

Arşivde bunun gibi 20 kare daha var

Esmer bir güzelle görüntülenen evli işadamı Erol Aksoy'un yalanı çabuk ortaya çıktı

Arşivde bunun gibi 20 kare daha var
16px
24px
30.07.2010 07:49
ABONE OLgoogle

Esmer bir güzelle görüntülenen evli işadamı Erol Aksoy, bu samimi karelerin 'anlık' olduğunu söylemiş; arşivimizde bunun gibi en az 20 farklı kare daha var!!!

Bodrum'da görevli arkadaşım Fuat Çağdaş'ın meçhul bir güzelle samimi bir şekilde görüntülediği evli işadamı Erol Aksoy, "O kadını tanımıyorum" demiş! Vallahi bravo... Hani eskiler "Karşı cinsin üstünde yakalansan bile inkar edeceksin" dermiş ya; görünen o ki, Erol Bey de bu düsturu ilke edinmiş! Aksoy, fotoğraflarının çekildiği sırada yalnız olmadıklarını da belirtmiş. Alın size teknenin yanından, önünden çekilmiş fotoğraflar; hangi karede, kimi görüyorsunuz? Bunun anlık bir kare olduğunu ve fotoğrafın altına 'aşk' yazıldığı için çok güldüğünü söyleyen Erol Bey'e bir kocaman kahkaha da benden! Erol Bey için belki yaşadığı 'aşk' değil, günübirlik bir kaçamaktır ama herhalde yüzüne rüzgar vururken, esmer güzelin arkasından ne kadar süreyle sarıldığını idrak edememiş!

EMRE ERGANİ DE KIZI TANIMIYOR!

İktisat Bankası'nın içini boşaltmaktan yargılanan ve zaman aşımından yırtan Erol Aksoy, topu taca atmaya çalışıp meçhul güzelin Emre Ergani'nin arkadaşlarından biri olduğunu da ileri sürmüş. Bu da külliyen yalan! Daha fotoğrafların çekildiği cumartesi günü Emre Ergani'ye fotoğrafı gösterip tanıyıp tanımadığını sordum; kızı tanımadığını söyledi. Görünen o ki, Erol Aksoy çapkınlığını eline yüzüne bulaştırdı, şimdi de yırtmak için çabalıyor!

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde