Araplardan Trabzon'a 5 yıldızlı otel

Araplardan Trabzon'a 5 yıldızlı otel

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon'da yapılacak 5 yıldızlı otelin bundan sonra Arap ülkelerinden gelecek yatırımlara öncülük edeceğini söyledi.

Araplardan Trabzon'a 5 yıldızlı otel
16px
24px
06.04.2012 11:35
ABONE OLgoogle

Kızılcık, Trabzon'da Suudi Arabistanlı yatırımcılar tarafından yapılması planlanan otelle ilgili taplantıda, söz konusu yatırımın iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesine daha fazla katkı sağlayacağını ifade ederek, ''İlimizde yapılacak olan bu otel iki halkın birbirini daha iyi tanımasına aracılık edecektir. Ayrıca, yapılacak olan otel, bundan sonra Arap ülkelerinden gelecek yatırımlara da öncülük edecektir'' dedi.

      Kızılcık, Suudi Arabistan'dan en fazla turistin Endonezya ve Türkiye'ye gittiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

      ''Artık ülkemize ve bölgemize daha fazla Arap turistin gelmesi için çalışmalarımı arttırıyoruz. İlimize gelen Arap turistlerin karşılaştığı temel sorunlar, ulaşım ve iletişim. Bu sorunlar çok rahatlıkla çözülebilir. Bunun için de çalışmalarımız var. Arap turizmini arttırmak için sadece fiziki yatırım yeterliği değil, aynı zamanda hizmet standardının da arttırılması çok önemli...''

      Vali Kızılcık, otel inşaatının projesinin çok kısa zamanda tamamlanacağını, 2014 yılının ilk 6 ayında hizmete gireceğini vurguladı.

      Tanıtım toplantısına yatırımcı Al Rubeaan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Al Rubeaan ile şirket yetkilileri de katılarak, otel hakkında bilgiler verdi.

      Proje çalışmalarının yakın zamanda tamamlanması planlanan otelin kongre ve toplantı salonları ve 210 ile 230 arasında odaya sahip olacağı bildirildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde