Ankara'ya yeni bir külliye daha geliyor...

Ankara'ya yeni bir külliye daha geliyor...

Danıştay Başkanı Zerrin Güngör'ün yüksek yargı organlarını bir araya toplayacak "Yargı Külliyesi" yapılmasını önerisine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sıcak baktığı gündeme geldi.

Ankara'ya yeni bir külliye daha geliyor...
16px
24px
11.01.2018 14:28
ABONE OLgoogle

Danıştay Başkanı Zerrin Güngör'ün yüksek yargı organlarını bir araya toplayacak "Yargı Külliyesi" yapılmasını önerisine Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sıcak baktığı gündeme geldi.

Sabah gazetesi yazarı Okan Müderrisoğlu “Ankara’ya ‘Yargı Külliyesi” başlıklı yazısında, "Yargı Külliyesi" projesinin ayrıntılarını kaleme aldı.

“Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, yeni Yargıtay binası temel atma törenine davet etti” diyen Okan Müderrisoğlu şöyle devam etti:

“Binanın büyüklüğü üzerine sohbete başlayan Erdoğan, bir ara Danıştay Başkanı Zerrin Güngör'e döndü. Zerrin hanım, yüksek yargı organlarını bir araya toplayacak ‘Yargı Külliyesi’ yapılmasını önerdi.

Cumhurbaşkanı, öneriye sıcak baktı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de anında devreye girdi ve ‘Ankara Adliyesi için yeni binaya ihtiyacımız var. Danıştay Binası'nı da biz değerlendiririz’ dedi.

Görünen o ki yakın bir tarihte Ankara, ‘Yargı Külliyesi’ne de kavuşacak.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde