Ankara'daki lux saatçileri Çağlayan'ın saati vurdu

Ankara'daki lux saatçileri Çağlayan'ın saati vurdu

Reza Zerrab’ın, Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’a 700 Bin Liralık saat getirmesi sonrası yaşanan olaylar Ankara'daki lüks saat satıcılarını kötü vurdu...

Ankara'daki lux saatçileri Çağlayan'ın saati vurdu
16px
24px
11.12.2014 13:29
ABONE OLgoogle
Türkiye’yi sarsan Yolsuzluk ve Rüşvet soruşturması kapsamında İranlı Reza Zerrab’ın, Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’a 300 bin frank (yaklaşık 700 bin TL) değerinde Patek Philippe 5101G marka bir saat hediye ettiği ileri sürülmüştü.

Çağlayan rüşvet iddialarını sert bir dille yalanlarken, “Bana saat verildiğini kim söylüyorsa namerttir, edepsizdir, ahlaksızdır. Kalkmışlar bakın partimize etiket yapıştırmaya çalışıyorlar, yolsuzluktan bahsediyorlar. Zafer Çağlayan’a tek bir delikli kuruş rüşvet veren de, alan da, aldı diyen de edepsizdir, vicdansızdır.’ demişti. Zafer Çağlayan'ın bu saat olayı firmaları kötü etkilemiş.

Türkiye'nin önde gelen saat ithalatçılarından Ersa Saatçılık Genel Müdürü Orhan Korkusuz, Ankara'daki luks saat satıcılarını buolaylardan kötü etkilendiğini söyledi. 

Korkusuz, şunları söyledi;

"Geçtiğimiz günlerde Ankara'ya iş ziyaretinde bulundum. Orada lüks saatler satan firmalarla bir araya geldi. Bu saat firmaları hediyelik çok pahalı saatler satar. Bu saatleri kişiler almaz, kurumlar alır bürokrat veya yöneticilere hediye eder. Ancak Ankara'da bu firmaların işi bıçak sırtı gibi kesilmiş. Arkadaş anlattı, "Geçen sene 100 tane Rolex saat alan sendika bu sene hiç saat almamış. Birçok kurumda luks saat almayı kesmiş. Ankara'da luks saat satanlar şimdi bu yaşananlardan dolayı şikayetçi" 

Şimdi Ankara'da kimse kimseye saat hediye etmiyormuş...
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde