Ankara'da kayıp Rus diplomat alarmı

Ankara'da kayıp Rus diplomat alarmı

Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği'nde görevli diplomattan haber alınamayınca Ankara polisi alarma geçti.

Ankara'da kayıp Rus diplomat alarmı
16px
24px
18.01.2018 10:29
ABONE OLgoogle

Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği'nde görevli diplomat Aleks Anelkof, önceki gece sırra kadem bastı.

Anelkof'tan haber alamayan elçilik görevlileri ile yakınları, durumu Emniyet ve Jandarma'ya iletti. Tüm birimler hemen alarma geçirildi. Diplomat Anelkof'un cep telefonu, teknik takibe alındı. 

Elmadağ bölgesinden sinyal alınınca tüm birimler aramayı bu bölgede yoğunlaştırdı. Gece saat 01.30 sıralarında Jandarma ekipleri Diplomat Aleks Anelkof'un aracına ulaştı. 

KÖYE SIĞINMIŞ

Elmadağ Jandarma ekipleri, gece saat 01.30 sıralarında Anelkof’un aracını dağ yolunda çamura saplanmış halde buldu. Çevre köylere bakan Jandarma ekipleri, Anelkof’un da Evciler Köyü’ne sığındığını belirledi.

Anelkof jandarmaya, aracının kontrolden çıkması sonucu çamura saplandığını, cep telefonunun şarjının bitmesi nedeniyle de kimseye ulaşamadığını anlattı.

 Rus diplomat buradan alınarak merkeze getirilirken, çamura saplanan aracı da kurtarıldı. Güvenlik birimleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı..

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde