Ankara'da Roketsan fabrikasında korkutan patlama

Ankara'da Roketsan fabrikasında korkutan patlama

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bulunan Roketsan fabrikasında patlama meydana geldi. Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, patlamada herhangi bir can kaybı olmadığını belirtti.

Ankara'da Roketsan fabrikasında korkutan patlama
16px
24px
07.04.2020 16:07
ABONE OLgoogle

Elmadağ'da bulunan, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni Güçlendirme Vakfı kuruluşu olan Roketsan fabrikasında saat 14:00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama ile birlikte fabrikada dumanlar yükselirken, çevrede panik yaşandı.

Patlama, ilçe merkezinde de hissedildi. Patlamada ilk belirlemelere göre can kaybı meydana gelmedi. Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, patlama ile ilgili olarak Twitter hesabından açıklama yaptı.

?Demir, "Roketsan'da yaşanan patlamayla ilgili yaptığımız ilk tespitlere göre herhangi bir can kaybı söz konusu değildir. Roketsan çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Ankara Valiliği: 3 çalışan hafif yaralandı

Patlamaya ilişkin olarak Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada "Roketsan'ın yakıt depolarında saat 14.47'de patlama meydana gelmiş, can kaybının olmadığı patlamada 3 çalışan hafif yaralanmıştır" ifadesi kullanıldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde