Ankara Haluk Levent'e 'Pardon' dedi

Ankara Haluk Levent'e 'Pardon' dedi

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde gözaltına alınan şarkıcı Haluk Levent serbest bırakıldı.

Ankara Haluk Levent'e 'Pardon' dedi
16px
24px
05.05.2010 15:07
ABONE OLgoogle

Yenice Kapalı Spor Salonunda, dün gece verdiği konserin ardından gözaltına alınarak Yenice Emniyet Amirliğine getirilen Levent, geceyi burada geçirdi. Levent, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından öğle saatlerinde salıverildi.

Haluk Levent, Yenice Emniyet Amirliğinden çıktıktan sonra yaptığı açıklamada, Ankara 10. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından daha önce alınmış olan ifadesinin, alınmamış gibi gözüktüğü için yanlışlıkla gözaltına alındığını ileri sürdü. Levent, "Ankara 'Pardon' dedi. Ben de üzülü yorum böyle şeylere. Ufak tefek şeyler için gözaltına alınmalardan bıktım" dedi.

Yürütülen soruşturma kapsamında ifadesinin daha önce alındığını anımsatan Levent, şunları kaydetti:
"Sadece bu kez "İfade almışız, pardon" dediler. Ben geceden beri biliyordum, ifade bile vermedim, imza örneği verip çıktım. Medya, lütfen doğru bilgi alıp öyle haber yapsın istiyorum, başka medyamız yok. Türkiye medyası bizim her şeyimiz. Daha ben hala gözaltındayken bile birçok haberler çıkabiliyor, bunlar bizi yaralıyor. Medyayı suçlamıyorum, sadece bilgi eksikliğini tamamlamalarını istiyorum."

Haluk Levent, ilçeden ayrılarak bu akşam konser vereceği Düzce'ye gideceğini sözlerine ekledi.
Emniyet yetkilileri ise, şarkıcı Haluk Levent'in, emniyet ve adliye kayıtlarına göre arandığını ve bu nedenle gözaltına alındığını bildirdi.

Levent'in gözaltına alınmasının ardından, Ankara 10. Asliye Hukuk Mahkemesi ile yazışmalar yapıldığını kaydeden yetkililer, bu yazışmaların sonucunda, mahkemenin, şarkıcının imzasının ve el yazısının alınmasının ardından serbest bırakılmasını istediğini ifade ettiler. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde