Anelka seks kölesi oldu!/VİDEO

Anelka seks kölesi oldu!/VİDEO

Chelsea'de forma giyen Fenerbahçe'nin eski yıldızı Nicolas Anelka seks kölesi oldu!

Anelka seks kölesi oldu!/VİDEO
16px
24px
21.12.2008 13:43
ABONE OLgoogle

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Fenerbahçe'nin eski yıldızı Nicolas Anelka oynadığı bir reklam filminde seks kölesi oldu.

Chelsea formasıyla bu sezon başarıdan başarıya koşan Fransız yıldız Nicolas Anelka, oynadığı son reklam filmiyle gündemden düşmüyor. Puma markası tarafında hazırlanan son reklam filminde, Anelka, markanın yeni ürünü olan pembe kramponların tanıtımı için kaçırılan bir seks kölesi rolünde görev alıyor.

Reklam filminde Anelka'yı kaçıran ve ismi 'pembe giyen erkekleri seven kadınlar' olan örgüt, Chelsea Teknik Direktörü Felipe Scolari'ye mesaj göndererek, 'Eğer Anelka'nın pembe kramponları giymesine izin vermezseniz, onu bir daha göremezsiniz' tehdidini savuruyor.

Reklam filminde Anelka'yı kaçıran kadının Chelsea teknik direktörü Felipe Scolari'ye yolladığı tehdit mesajı ise hayli ilginç:

"Bu 'pembe giyen erkekleri seven kadınlar örgütünün' bir mesajıdır. Sayın Felipe Scolari en iyi golcünüz Nicolas Anelka elimizde. Onu sadece tek bir şartla serbest bırakırız. Anelka'ya pembe kramponları giydireceksiniz."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde