Anadolu'nun en iyi markaları belirlendi

Anadolu'nun en iyi markaları belirlendi

Finansbank, ve Ekonomist dergilerinin işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Anadolu Markaları 2007' yarışması sonuçlandı.

Anadolu'nun en iyi markaları belirlendi
16px
24px
16.11.2007 10:42
ABONE OLgoogle

Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmada Antalya, Mersin, Adana, Bursa, İzmir, Kocaeli, Samsun, Denizli, Ankara ve Bandırma'dan ticaret, imalat, tarım ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren 9 firma ödül aldı.

Ankara'dan da bir firma jüri özel ödülüne layık görüldü. Yarışmada dereceye giren firmalara ödülleri Antalya'da düzenlenen bir törenle verildi. Finansbank Genel Müdür Yarımcısı Bekir Dildar, törende yaptığı konuşmada, Anadolu'da markalaşmanın önemini vurguladı.

Anadolu markalarının dünyayla buluşturulması gerektiğini belirten Dildar, "Marka yaratmak çok ciddi bir çaba gerektiriyor ve şirketlerin bu konuda desteklenmesi büyük önem taşıyor. Finansbank olarak tüm yurt çapında KOBİ'lerin gelişimine destek olmayı ve onların önünü açmayı amaçlıyoruz." dedi.

Anadolu'ya girerek yaygın bir şekilde faaliyette göstermenin öncelikli hedeflerinden biri olduğunu aktaran Dildar, şöyle konuştu: "Bu yıl kuruluşumuzun 20 yılını kutluyoruz. 1987'de dört şubeyle yola çıkmıştık. Bu gün bu sayı 400'ü aştı. Geçen yıl bankacılık tarihinde rekor kırarak 101 şube açtık. Bu sene de o rekoru egale etmeye doğru gidiyoruz. Yine aynı sayıda şube açmayı düşünüyoruz. Personel sayısı 10 bine yaklaştı. Bilanço büyüklüğümüz 20 milyar YTL'ye doğru gidiyor. Aktifimizin yüzde 70'ini reel sektöre kredi olarak veriyoruz."

Tarım sektöründe, Çetinler Tarım-Antalya, Yummy Meyve Suları-Mersin, Anavarza Bal-Adana, hizmet sektöründe Kamil Koç Otobüs-Bursa, Say Reklam-İzmir, İnfinity Teknoloji-Kocael, ticaret sektöründe Samed Medikal Elektronik-Samsun, Sadık Group-Denizli, Tirim İnşaat-Kocaeli, imalat sektöründe Makim Makine-Ankara, Bemis Elektrik-Bursa, Uzay Baskül Makine-Bandırma, jüri özel ödülünü de Turuncu Sabun-Ankara aldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde