Amerikan tarzı dinner kuruyor

Amerikan tarzı dinner kuruyor

Emre Ergani, yepyeni bir yeme içme zinciri kurmak için kolları sıvamış durumda.

Amerikan tarzı dinner kuruyor
16px
24px
04.09.2015 15:51
ABONE OLgoogle
Emre Ergani için gece hayatının patronu desek abartmış olmayız. İstanbul, Bodrum ve Çeşme’de birçok ünlü mekan açıp eğlence sektörünün, gece hayatının müdavimlerinin 
hizmetine sunmuştur. Şu anda İstanbul Les Ottomans’ın yeme içme mekanları, Park Şamdan, Jazz&More, Şamdan Balık, & The Bar gibi ünlü mekanların işletmecisi. Gece hayatı ondan soruluyor.

Emre Ergani’yi tanıyanlar bilir. Hep bir yenilik peşindedir. Sürekli yeni fikirler üretir ve başarılı bir şekilde de uygular. Şu sıralar yine bu özelliği öne çıkmış durumda. 

Ergani, yepyeni bir yeme içme zinciri kurmak için kolları sıvamış durumda. Genelde lüks segmentte hizmetler veren mekanlarla tanıdığımız Ergani bu kez orta segmente dönük bir mekan tasarlıyor. Bu yeni mekanla ilgili çalışmalar son aşamaya gelmiş. Bu yeni konseptte Amerikalıların ‘dinner’ dediği tarz örnek alınmış. Ailelerin gidebildiği bir yeme içme mekanı olacakmış. Diğer mekanlarının aksine çoluk çocuk hep beraber yemek yenebilecek bir mekan hedefleniyormuş.

Emre Ergani, yeni mekanın yakın zamanda açılacağını söylüyor. Verdiği bilgiye göre yılbaşına kadar İstanbul’da beş mekan açılacakmış. Bunun için beş büyük AVM ile görüşmeler sürüyormuş. İki yıl boyunca mekanları kendisi açacakmış. İki yıldan sonra ise franchise verilecekmiş. Normal mekanların dışında daha küçük ve az ürünün bulunduğu corner tarzı mekanlar da açılacakmış. Yeni mekanın ismi sır gibi saklanıyor.

İsim ve tarz bir iki haftaya kadar kamuoyu ile paylaşılacakmış. Bu arada bu konuyu araştırırken ilginç bir bilgiye daha ulaştık. Bu yeni mekanları Coca-Cola destekliyormuş. Bu mekanlarda Coca-Cola’nın lisanslı ürünleri de satılacakmış. Destek doğrudan Coca-Cola’nın Atlanta’daki merkezinden geliyormuş. Bu konudaki anlaşmanın da hafta içinde imzalanması bekleniyormuş. Ünlü mekanların kurucusu Emre Ergani sosyeteye dönük işletmelerde hep başarılı oldu. 

Bakalım orta segment müşteriler mekanlarından memnun kalacak mı, hep birlikte göreceğiz…

Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde