Altınbaş: Yurtdışında yatırıma devam edeceğiz

Altınbaş: Yurtdışında yatırıma devam edeceğiz

Mücevher sektörünün öncü ve yenilikçi markası Altınbaş, yurtdışında 25’nci mağazasını Arnavutluk’un başkenti Tiran’da hizmete açtı.

Altınbaş: Yurtdışında yatırıma devam edeceğiz
16px
24px
21.10.2019 10:28
ABONE OLgoogle

Türkiye mücevherat sektörünün lideri Altınbaş, Arnavutluk Tiran’da açtığı mağazası ile seçkin tasarımlarını uluslararası arenada sergilemeye devam ediyor. Tiran’da ikinci mağazasını açan Altınbaş, balkanlarda mağaza ağını genişletiyor.

Moda ve mücevher alanında dünyanın en seçkin noktalarında olmaya devam eden Altınbaş, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da hizmete açtığı yeni mağazası ile mücevher severlerle en gözde koleksiyonlarını buluşturacak.

102 metrekarelik alanda açılan konsept mağazası ile Balkanlı müşterilerine yepyeni bir alışveriş deneyimi sunan olan Altınbaş, vitrin tasarımı ile şıklığı ve kaliteyi sergilemeye devam ediyor.

Hediye, moda, mücevher ve evlilik olmak üzere dört ana kategoriye ve koleksiyon bazlı sunumlara göre düzenleyen Altınbaş, mücevher tutkunlarının seçim yapmalarını kolaylaştıracak.

Yurtdışında yatırıma devam edeceğiz

Tiran’da gerçekleştirilen yatırıma dair açıklamalarda bulunan Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş “ Balkanlarda en fazla sayıda mağazası olan mücevher markası olarak bölge halkının beğenisini kazandık ve talep doğrultusunda yurtdışında mağaza sayısını artırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Özellikle Sırbistan, Hırvatistan, Montenegro ve Slovenya’ya odaklandıklarını ifade eden Altınbaş, “Balkan ülkelerinde Türk mücevherat sektörünün önünü açtık. Söz konusu ülkelerde mücevherat ile birlikte diğer sektörlerde de yatırımın yapılabileceğini düşünüyorum. Türkiye olarak üretim ve ihracat odaklı bir ülkeyiz. Ciddi anlamda üretim gücüne sahibiz. İhracat patlaması yapabilecek potansiyele sahip olduğumuza inanıyorum. Altınbaş olarak biz de kendi ürünlerimizde ihracata dolayısıyla ekonomimize katkı sağlamaya devam edeceğiz. Gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında mağaza ağımızı genişleteceğiz.” diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde