Altın mutluluk getirmiyor! Altınbaş'tan sonra Atasay'ın varisi de boşanıyor

Altın mutluluk getirmiyor! Altınbaş'tan sonra Atasay'ın varisi de boşanıyor

Son yıllarda hepimizi dumura uğratan boşanma ve ayrılık haberleri maalesef hız kesmeden devam ediyor!

Altın mutluluk getirmiyor! Altınbaş'tan sonra Atasay'ın varisi de boşanıyor
16px
24px
14.07.2020 05:05
ABONE OLgoogle

Kara bulutlar bu kez; Atasay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer ve Çiğdem Kamer'in kızı Simay Kamer Uras ile Prof. Dr. Cihan Uras ve Dr. Yeşim Uras'ın oğlu Ahmet Uras'a musallat oldu!

Hoş, Temmuz 2016'da Beşiktaş'taki Four Seasons Hotel'de gerçekleşen görkemli bir düğünle evlenen çiftin evliliğinin geçen yıl da sekteye uğradığını duymuş, aile büyükleri çifti evliliklerine bir şans daha vermeye ikna ettiği için yazmamıştım.  Emir Sarıgül'le Fatoş Altınbaş Sarıgül çifti boşandı Ne yazık ki, yama dikiş tutmamış! Evliliklerinde ikinci krizi yaşıyorlarmış. Umarım bunu da atlatmayı başarabilirler ama yakın çevreleri, bu seferkinin adliye koridorlarında son bulacağı konusunda hemfikir. (Bülent Cankurt/Günaydın)

ALTINBAŞ'IN KIZI DA BOŞANMIŞTI

Kuyum dünyasının tanınmış markası Altınbaş'ın varisi de geçen yıl boşanmıştı. Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş'ın kızı Fatoş Altınbaş Sarıgül'ün 11 yıllık evlilikleri sona ermişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde