Altın gol! Fenerbahçe, Zenit'i yendi..

Altın gol! Fenerbahçe, Zenit'i yendi..

Fenerbahçe Zenit maçı ile UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu heyecanı başladı. Fenerbahçe, Kadıköy'de konuğu Zenit'i 1-0'lık skorla mağlup etti ve 21 Şubat'ta oynanacak rövanş öncesinde önemli bir avantaj elde etti.

Altın gol! Fenerbahçe, Zenit'i yendi..
16px
24px
12.02.2019 22:41
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe, Rusya temsilcisi Zenit ile Son 32 Turu ilk maçında Kadıköy'de bir araya geldi. İki takım da kritik müsabakada 21 Şubat'ta oynanacak rövanş karşılaşması öncesinde avantaj elde etmek isterken sahadan 1-0’lık skorla ayrılan taraf, temsilcimiz Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golü 21’de tartışılan isim Islam Slimani kaydetti.

68 gün sonra golle buluşan Slimani, kritik zaferi getirdi. Slimani’nin yanı sıra geceye damga vuran isim Harun Tekin oldu. Sürpriz bir kararla Ersun Yanal, Volkan Demirel’in yerine kaleyi Harun Tekin’e teslim etti. Harun da 44’te Mak’a penaltıda izin vermedi ve gecenin kahramanı oldu.

FENERBAHÇE ZENİT İLK 11

FENERBAHÇE: Harun, Isla, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Tolgay, Valbuena, Moses, Slimani

ZENIT: Lunev, Anyukov, Ivanovic, Rakitskyi, Nabiullin, Kranevitter, Barrios, Hernani, Mak, Driussi, Dzyuba

FENERBAHÇE’DE TOLGAY ŞOKU

Fenerbahçe'de sezon başından itibaren mücadele eden Roberto Soldado, Mehmet Ekici ve Nabil Dirar'ın yanı sıra yeni transferler Serdar Aziz ve Miha Zajc da UEFA listesine dahil edilmedi. Teknik direktör Ersun Yanal bu futbolcuların yerine UEFA'ya verilen yeni listede transferlerden Sadık Çiftpınar, Victor Moses ve Tolgay Arslan'ı tercih etti. Tolgay Arslan ısınma bölümünde sakatlık geçirdi ve yerini Eljif Elmas'a bıraktı.

Fenerbahçe Zenit maçı canlı yayın (İlk yarı oynanıyor) | Fenerbahçe 1-0 Zenit | UEFA Avrupa LigiFenerbahçe Zenit maçı ile UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu heyecanı başlıyor. Kadıköy`de iki takım da 21 Şubat`ta oynanacak Avrupa Ligi rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etmenin peşinde. Fenerbahçe Zenit maçı canlı yayın anlatımı ve önemli pozisyonları SKOR`da... Fenerbahçe Zenit canlı izle bağlantısı da haberimizin içerisinde yer alıyor. Tolgay Arslan ısınma bölümünde sakatlık geçirdi ve yerini Eljif Elmas`a bıraktı. Maça tempolu başlayan Fenerbahçe 21`de Slimani ile 1-0 öne geçti. İlk yarı oynanıyor.İlgili Haberi Oku

SKRTEL VE NETO ESKİ TAKIMLARINA KARŞI

Fenerbahçe ile Zenit arasındaki eşleşmede Martin Skrtel ve Luis Neto eski takımlarına karşı mücadele veriyor. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli savunma oyuncusu Skrtel, 2004-2005 sezonunda transfer olduğu Zenit'te 2007-2008 sezonuna kadar forma giymişti. Luis Neto ise uzun yıllar formasını giydiği Zenit'ten 2017-2018 sezonu başında Fenerbahçe'ye kiralanmıştı. Portekizli oyuncu bir sezon giydiği sarı-lacivertli formanın ardından tekrar eski kulübü Zenit'e geri dönmüştü.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde