Almanya'nın ünlü kalecisi hangi Türk markasından giyiniyor?

Almanya'nın ünlü kalecisi hangi Türk markasından giyiniyor?

Dünyanın en iyi futbolcularının başında gelen Bayern Münih takımının kalecisi Manuel Neuer geçtiğimiz aylarda İstanbul’a geldiğinde Damat’ın İstinye Park’taki mağazasında alışveriş yapmış.

Almanya'nın ünlü kalecisi hangi Türk markasından giyiniyor?
16px
24px
14.10.2016 12:01
ABONE OLgoogle

Damat, Tween, D’S Damat markalarının sahibi Orka Holding, yurtdışında büyüme atağında. Yurtiçinden daha fazla sayıda mağaza açmayı planlayan firma yurtdışında 50 olan mağaza sayısını yılsonuna kadar 100’e çıkarmayı hedefliyor. 2017 yılında ise yüzde 25 büyümeyi önüne koyan şirket, yurtdışı mağaza sayısını 150’ye, yurtiçi mağaza sayısını ise 220’ye çıkaracak. İtalya’da dokuz günde dokuz mağaza açan şirket 70’i aşkın ülkede ürünleri ve mağazaları ile yer alıyor.

Orka Holding’in yurtdışı atağında, Damat ve Tween markaları ile gerçekleştirdiği sponsorluk çalışmalarının etkisi de çok büyük kuşkusuz. Zira Dinamo Bükreş, Makedonya Milli Takımı, Karabağ, Spartak Moskova Futbol ve Buz Hokeyi takımlarına sponsorlukları devam eden şirket, La Liga takımlarından Deportivo Alavez ile bir anlaşma imzaladı.

Öğrendiğimize göre büyük futbol kulüplerinden şirkete sponsorluk teklifleri gelmeye devam ediyormuş. İtalya’dan Parma ve İngiltere Premier Lig’inden Manchester City takımları gibi çeşitli takımların sponsorluk teklifleri varmış. Konuyla ilgili görüşmeler devam ediyormuş.

 Futbol dünyasının Damat markasına olan ilgisinin son örneklerinden biri de birkaç ay önce yaşanmış. Dünyanın en iyi futbolcularının başında gelen Bayern Münih takımının kalecisi Manuel Neuer geçtiğimiz aylarda İstanbul’a geldiğinde Damat’ın İstinye Park’taki mağazasında alışveriş yapmış. 

Bu ziyaret Orka Holding’te yeni fikirler doğurmuş. Takımlara sponsor olan Orka Holding, spor kulüplerinin yanı sıra bireysel yıldızlara da sponsor olmayı ciddi olarak düşünmeye başlamış. Bu konuda strateji geliştiriliyormuş. Damat, Tween ve D’S markalarının kıyafetlerini çok yakında Pep Guardiola, José Mourinho gibi ünlü isimlerin üzerinde görürseniz şaşırmayın…

Para Dergisi 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde