Alman milyarderin kızı kimle nişanlandı?

Alman milyarderin kızı kimle nişanlandı?

Boksör İsmail Özen Alman milyarder Michael Otto'nun kızıyla nişanlandı.

Alman milyarderin kızı kimle nişanlandı?
16px
24px
28.06.2016 05:52
ABONE OLgoogle
Geçtiğimiz aylarda kıtalararası orta sıklet maçında HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'la birlikte ringe çıkan boksör İsmail Özen Alman milyarder Michael Otto'nun kızıyla nişanlandı.

Almanya’nın Hamburg kentinde yaşayan İsmail Özen, Otto Versand markasının sahibi Alman milyarder Michael Otto’nun kızı Janina Otto ile nişanlandı.

Rudaw'ın haberine göre İsmail Özen, 1 buçuk yıldır birlikte olduğu Janina Otto ile nişanlandığını ve bu yıl içerisinde de evleneceklerini söyledi.

MİLYARDER BABA İSTEMİYOR

Geçtiğimiz günlerde Almanya’nın en büyük yayın organlarından Bild‚ "Milyarder baba nişan istemiyor, nişan bozuldu" diye yazmıştı.

Aslen Tuncelili olan İsmail Özen, “Eldivenlerim 157 bin euroya satıldı. Maçtan gelen geliri dediğimiz gibi Cizre, Sur ve Yüksekovalı ailelere bağışladık” ifadelerini kullandı.

Son maç sonrası açıklamaları nedeniyle “terör örgütü propagandası” ve “terör örgütüne yardım etmek” suçundan hakkında soruşturma açıldığını söyleyen İsmail Özen, “Şu anda Türkiye’ye gidemiyorum ama en kısa zamanda gideceğim” dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde