Alinur krizi nasıl fırsata çevirdi?

Alinur krizi nasıl fırsata çevirdi?

Adı MHP İstanbul Büyükşehir Başkan adaylığı için gündeme gelen reklamcı Alinur Velidedeoğlu, direksiyonu nereye kırdı

Alinur krizi nasıl fırsata çevirdi?
16px
24px
14.02.2009 09:59
ABONE OLgoogle

Kısa süre önce ismi MHP İstanbul Büyükşehir Başkan adaylığı için gündeme gelen reklamcı Alinur Velidedeoğlu, direksiyonu gayrimenkule kırdı.

Eşi Enci Velidedeoğlu ile ortak olarak 'Enal İnşaat ve Turizm' adlı bir şirket kuran Alinur Velidedeoğlu, küresel krizi fırsata çevirme hazırlığında. Velidedeoğlu şunları anlatıyor:

“İki senedir ekonomide beklediğim bir gelişme vardı. Gayrimenkul fiyatlarının düşeceğini gayet iyi biliyordum. Eşimle birlikte Enal İnşaat'ı kurduk. Sektörde fiyatlar şu an yüksek. Fiyatların gerçek değerine inmesini bekliyoruz. 2011'de faaliyete geçeceğiz. Çeşme ve Bodrum civarında yatırımlarımız olacak.”

İnşaat için ortamı kolluyor


Daha önce birkaç inşaat firması daha kurduğunu ve bunların da beklemede olduğunu belirten Velidedeoğlu, “Şirketleri, Türkiye'nin inşaat sektöründeki hızlı büyümeye paralel kuruyorum. Ama hep çok tedbirli davranıyorum. Şirketlerimin hepsi gayrimenkulde fiyat avantajını bekler durumda. Elimde bir - iki proje var. Ama fiyatların uygun olmasını bekliyorum. Acelemiz yok. Eşimin de benim kadar bu işlere ilgisi var” diyor.

Serkan Arman/Milliyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde