Ali Taran, eski eşinin son vasiyetine uymadı

Ali Taran, eski eşinin son vasiyetine uymadı

Ünlü reklamcı Ali Taran'ın kısa bir süre önce boşandığı eşi Selma Ann Desmond, son yolculuğuna uğurlandı

Ali Taran, eski eşinin son vasiyetine uymadı
16px
24px
25.11.2011 16:26
ABONE OLgoogle

Ünlü reklamcı Ali Taran'ın kısa bir süre önce boşandığı eşi Selma Ann Desmond, son yolculuğuna uğurlandı. Ali Taran, eski eşini son yolcuğunda yalnız bırakmadı.

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Selma Ann Desmond için Levend Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Selma Ann Desmond'un son vasiyeti olarak "Ali cenazeme gelmesin" demesine rağmen boşandığı eşi cenaze törenine katılarak taziyeleri kabul etti.

Törene Ali Taran'ın oğlu Kerem, ünlü sanatçı Hülya Avşar, Acun Ilıcalı, Mazhar Alanson, Kıvanç Tatlıtuğ ve sevenleri katıldı. Taziyeleri kabul eden Ali Taran, cenaze namazı sırasında arka saflarda yer almayı tercih etti. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Acun Ilıcalı, cenaze namazı sırasında Selma Ann Desmond'un oğlu Kerem ile yan yana saf tuttu.

Törene katılan Hülya Avşar, "Selma'yı uğurlamaya geldik. Yüreği yanan asıl oğludur, annesi, babasıdır. Allah'ın takdiri. Yapacak bir şey yok. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

Selma Ann Desmond'un cenazesi, kılınan namazın ardından oğlu ve yakınlarının omuzlarında camiden çıkarıldı. Cenaze, Ulus Mezarlığı'nda toprağa verildi.

SON VASİYETİ GELMESİNDİ

Selma Ann Desmond’un son vasiyeti “Ali ölüme de cenazeme de gelmesin” olmuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde