Ali Şen gönlündeki Fenerbahçe başkanını açıkladı

Ali Şen gönlündeki Fenerbahçe başkanını açıkladı

Fenerbahçe Kulübünün eski başkanı Şen, "Fenerbahçe taraftarı ve bütün camia, bir kişinin gelip göreve talip olmasını, 'Ben buradayım, merak etmeyin' demesini bekliyor. Herkesin ve bizim gönlümüzdeki isim Ali Koç'tur." dedi.

Ali Şen gönlündeki Fenerbahçe başkanını açıkladı
16px
24px
21.10.2016 15:44
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe Kulübünün eski başkanı Ali Şen, Aziz Yıldırım'ın başkanlık görevini Ali Koç'a bırakması gerektiğini belirterek, "Fenerbahçe taraftarı ve bütün camia, bir kişinin gelip göreve talip olmasını, 'Ben buradayım, merak etmeyin.' demesini bekliyor. Herkesin ve bizim gönlümüzdeki isim Ali Koç'tur." dedi.

Şen,  Aziz Yıldırım'ın 18 yıllık kulüp başkanlığı döneminin en sıkıntılı günlerini geçirdiğini vurgulayarak, "Fenerbahçe'de kavga ortamının bitmesi gerekiyor." diye konuştu.

Başkanlık görevi için kulübün eski yöneticisi Ali Koç'u işaret eden Şen, şunları kaydetti:

"Kavgadan kimseye hayır gelmedi. Aziz Yıldırım ve yönetiminin çoğunu tanıyorum. Genç jenerasyon çok iyi Fenerbahçeli, bilgili, kültürlü, tanıdıklarım bu kulübü çok iyi yöneteceklerdir. Bu insanların Fenerbahçelilik arzularını kırmamak lazım. Bu yüzden Aziz Yıldırım'a görev düşüyor. Fenerbahçe Kulübü Başkanı, taraftarlarının karşısında onları incitecek demeç ve görüş vermesin. Fenerbahçe taraftarı, kulübün büyük olmasının en büyük faktörüdür. İyi başkanlar, yöneticiler geldi, sporcular da bu kulübü büyük yaptı. Fenerbahçe Kulübüne uzun yıllar boyunca yöneticiler, ceplerinden para verdi. Gün geldi bu insanlar küçültüldü, hizmetleri görmezlikten gelindi. Anlaşıldı ki Aziz Yıldırım, 18 yıllık süreçteki en zor dönemini yaşıyor. Sezon başında da böyle olacağını anlatmıştım. Tribünler de Aziz Yıldırım'dan koptu. Fenerbahçe taraftarı ve bütün camia, bir kişinin gelip göreve talip olmasını, 'Ben buradayım, merak etmeyin.' demesini bekliyor. Herkesin ve bizim gönlümüzdeki isim Ali Koç'tur."

Ali Koç'un iyi bir Fenerbahçeli olduğunu dile getiren tecrübeli spor adamı "Ali Koç'un Fenerbahçeliliğinin tartışılmaz olduğunu gördük. Fenerbahçe Kulübünü Türkiye'nin önemli iş adamlarının yönetmesi benim rüyamdı." diyerek Koç'a desteğini açıkladı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde